Import problem
Sziasztok,
Volt valakinek már olyan problémája, hogy nem akart importálni a HM? Postgre fut, HM elindul, de mikor kiválasztom a mappát amiből importálnia kéne a handeket, akkor kiírja, hogy importing, de nem történik semmi. Az meg se jelenik, hogy hány fájl kéne beimportálnia. Tud valaki segíteni?
Köszi
Mike
Sziasztok,
Volt valakinek már olyan problémája, hogy nem akart importálni a HM? Postgre fut, HM elindul, de mikor kiválasztom a mappát amiből importálnia kéne a handeket, akkor kiírja, hogy importing, de nem történik semmi. Az meg se jelenik, hogy hány fájl kéne beimportálnia. Tud valaki segíteni?
Köszi
Mike
Google és a HM faq a barátod!
Többek közt:
FAQ ID # 34 - I got an error message when trying to start Holdem Manager: Failed to establish a connection to �127.0.0.1� or Service 'PostgreSQL Database Server 8.2' (pgsql-8.2) failed to start. Verify that you have sufficient privileges to start
Nálam ma a vírusírtó okozta a gebaszt. Tegnap induláskor leblokkoltam véletlen egy postgres.. valamit és mára meghalt a vírusírtó is + az adatbázis is..
Sziasztok,
Köszi
Mike
Nekem is ugyan ez a problémám. A pokerstarsról nem importálja a handeket. 2 hónapja használtam utoljára a hm-et, akkor még az eurolinxről minden simán beimportálódott.
gőzöm sincs mi lehet a gond.
Nekem is ugyan ez a problémám. A pokerstarsról nem importálja a handeket. 2 hónapja használtam utoljára a hm-et, akkor még az eurolinxről minden simán beimportálódott.
gőzöm sincs mi lehet a gond.
sziasztok,
vettem 3M PS hendet, szeretném a HM-be importálni őket. létre is hoztam egy teljesen új adatbázist erre a célra (lehet ez a baj?) de elkezdve az importálást azt írja, hogy 0 importált hend, és minden beolvasott fájl újabb 1000 db error.
próbáltam gúglizni, de nem találtam semmi használhatót.
helpmeplíz.
ugyanez a baj
updateltem a legújabb verziót de azzal sem importálja a handeket, SŐT!!! el is tünteti őket a mentés helyéről
Üdv! Nekem is hasonló problémám van.
Újra lett rakva a gépem, így a HM, meg a postgregSQL is.
Amikor beakarom importálni a handeket, egyszerűen nem ismeri fel azokat, pedig ráadásul pont a hm-ből lettek exportálva, a winreinstall előtt. Próbáltam a p5/handhistoryt is, arra sem reagál a HM.
Valaki tudna segíteni?
Please help! :)