Eladó omaha manager
Eladó egy két gépen használható omaha manager 70$-ért, bolti ára:80$.
nekem az volt a baj, hogy nem raktam fel a frisssítést.
innen. most már faszán megy minden.
Azt meg lehet oldani, hogy a hudok elhelyezése asztalonként menjen? Titánon játszok több asztalon és ha az egyik asztalon arrébb huzom az egyik cuccost akkor a másikon is arrébb megy.
Azt meg lehet oldani, hogy a hudok elhelyezése asztalonként menjen? Titánon játszok több asztalon és ha az egyik asztalon arrébb huzom az egyik cuccost akkor a másikon is arrébb megy.
Caken egy kis probléma támadt, pls help!
https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/1455-cake-poker-252.html#post141469
Lehet hülye kérdés, de eddig nem vettem észre vagy eddig kicsi volt a mintám...
Most hogy elég sok versenyt tolok FTP-n, észrevettem, hogy már a verseny elején van néhány játékosról pár leosztás. Ha jól gondolom akkor ezek olyan handek amiket előző versenyen játszottam velük?
Kellene nekem valaki, aki tudna segíteni a hm beállításában. Egy pár percről lenne szó csak. Megadná nekem valaki az msn címét és segítene nekem?
Lehet hülye kérdés, de eddig nem vettem észre vagy eddig kicsi volt a mintám...
Most hogy elég sok versenyt tolok FTP-n, észrevettem, hogy már a verseny elején van néhány játékosról pár leosztás. Ha jól gondolom akkor ezek olyan handek amiket előző versenyen játszottam velük?
a postgresql "pg_log" könyvtár teljes tartalma törölhető gond nélkül?
A HUD-ot hogyan lehet megjeleníteni? Nekem a pokerstarson nem mutatja. A handhistory bemásolás és az auto import már működik.