A HUD-ot hogyan lehet megjeleníteni? Nekem a pokerstarson nem mutatja. A handhistory bemásolás és az auto import már működik.
a postgresql "pg_log" könyvtár teljes tartalma törölhető gond nélkül?
PS-en csak akkor fog menni a HUD, ha mind a Hand History nyelvét, mind a pókerkliens nyelvét angolra állítod.
Eladó Holdem Manager PRO liszensz(ár alatt),pm-ben vagy emailben vagyok elérhető.
Kérdés
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Holdem Manager adatbázisával van egy kis gondom. Trial verzió
és a PostgreSQL már volt a gépemen.
Minden fájlt letöröltem a gépről amit a Postgre elöző telepítéseiből maradt.
1. Szépen eljutok a Service configuration-be, Account Domain-t meg kell változtatnom ( az automatikusan megjelent nevet ), mert azt írja hogy bejelentkezési hiba, gondolom regisztrálta már a gép. Így ezt átírom másra.
2. Megadom a jelszót.
3. Initialize database clustrernél beállítom a jelszavakat, majd tovább megyek.
4. Amikor installálja a gépre és eljut a Creating user account-hoz. Ott kapok mindig
hibaüzenetet: User 'postgres'could not be created: The user account already exists!
Itt akadtam el, nem tudom eldönteni a Service config, account domain-el van baja? ( ha igen akkor mi? )
A Holdem Manager-t pont elötte egy másik gépre regisztráltam, a Service Confignál
fel is jött egy ablak, hogy regisztrált, ezt itt hiányolom.
Kérlek segítsetek!
Üdv, Digi Dee
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Holdem Manager adatbázisával van egy kis gondom. Trial verzió
és a PostgreSQL már volt a gépemen.
Minden fájlt letöröltem a gépről amit a Postgre elöző telepítéseiből maradt.
1. Szépen eljutok a Service configuration-be, Account Domain-t meg kell változtatnom ( az automatikusan megjelent nevet ), mert azt írja hogy bejelentkezési hiba, gondolom regisztrálta már a gép. Így ezt átírom másra.
2. Megadom a jelszót.
3. Initialize database clustrernél beállítom a jelszavakat, majd tovább megyek.
4. Amikor installálja a gépre és eljut a Creating user account-hoz. Ott kapok mindig
hibaüzenetet: User 'postgres'could not be created: The user account already exists!
Itt akadtam el, nem tudom eldönteni a Service config, account domain-el van baja? ( ha igen akkor mi? )
A Holdem Manager-t pont elötte egy másik gépre regisztráltam, a Service Confignál
fel is jött egy ablak, hogy regisztrált, ezt itt hiányolom.
Kérlek segítsetek!
Üdv, Digi Dee
Köszi, már jártam itt, sajnos angolból nem vagyok nagy ász :(
Köszi, már jártam itt, sajnos angolból nem vagyok nagy ász :(
postgresql-8.3
Köszönöm a segítséget, sikerült megoldanom a problémát!
:):):)