Sziasztok!
Ismételten szeretnék segítséget kérni, Ps-n szeretném látni a statisztikákat az asztalokon. Sajnos ezekre a beállításokra még nem jöttem rá a HM-ben, mondjuk még nincs egy fél napja, hogy használom!
Biztos vagyok, hogy sokan sokszor leírták már, de 4000 bejegyzést nem néznék át ha nem muszály!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Digi Dee
Hello!
Az a problémám, hogy amikor elindítom a HM-et, olyan mint ha magától elkezdené az importálást, pedig nem is kattintok semmire.
Ez a kép fogad:
Ha rákattintok arra, hogy stop import, átvált stoppingra de nem hagyja abba.
Gépet restartoltam, HM-et újraraktam de mindig ez fogad.
Az a furcsa az egészben, hogy tegnap még teljesen jó volt, azóta nem csináltam vele semmit.
Köszi!
Hello!
Az a problémám, hogy amikor elindítom a HM-et, olyan mint ha magától elkezdené az importálást, pedig nem is kattintok semmire.
Ez a kép fogad:
Ha rákattintok arra, hogy stop import, átvált stoppingra de nem hagyja abba.
Gépet restartoltam, HM-et újraraktam de mindig ez fogad.
Az a furcsa az egészben, hogy tegnap még teljesen jó volt, azóta nem csináltam vele semmit.
Köszi!
Hát ez nem segít, de ilyet nekem is csinált egy esti sessiönnél, akkor ugyanezt csináltam, és semmi. Másnap délutánra semmi baja nem volt...
Addig gyakorolj fejben ;)
Sziasztok!
Ismételten szeretnék segítséget kérni, Ps-n szeretném látni a statisztikákat az asztalokon. Sajnos ezekre a beállításokra még nem jöttem rá a HM-ben, mondjuk még nincs egy fél napja, hogy használom!
Biztos vagyok, hogy sokan sokszor leírták már, de 4000 bejegyzést nem néznék át ha nem muszály!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Digi Dee
nekem a tablescanner "ment tönkre" egyik napról a másikra. azóta sem műkszik. rendületlenül számolja az asztalokat, de a játékosokról semmi infót nem mutat :(.
Avira jelez
Hali!
A képen látható üzenetet kapom ha a HM replayerben próbálok lejátszani egy handet.A replayerből eltűnt a HUD.
Sok mindenhez nem értek,az élen a számítógép és az angol áll,minden segítséget előre is köszönök.
Hali!
A képen látható üzenetet kapom ha a HM replayerben próbálok lejátszani egy handet.A replayerből eltűnt a HUD.
Sok mindenhez nem értek,az élen a számítógép és az angol áll,minden segítséget előre is köszönök.
hello
azt megmondaná nekem valaki, hogy az 55 dolláros verziót is lehet két gépen használni, vagy csak a 80ast?
köszönöm