titcar: szükség van egy UltimateHisotry nevű progira a HH-k olvasásához.
ezt valahol a HM fórumon megtalálod belinkelve, vagy google, én már nem emlékszem honnan szedtem, de elég sokat kellett keresgélnem sajnos mert van egy link amit mindenhova berkatak hogy itt töltsd le... na az már nem működik.
szóval ennek mennie kell folyamatosan, és minden asztalnál ahogy beülsz meg kell nyitni a handhistory ablakot, majd lekicsinyíteni, csak így fogja grabbelni a leosztásokat.
lol
Egy barátom history-ját be importáltuk a HM-be,de sajnos nem tudom,hogy kell kitörölni!
Valami ötlet?
Egy barátom history-ját be importáltuk a HM-be,de sajnos nem tudom,hogy kell kitörölni!
Valami ötlet?
miért akarod kitörölni?
Amúgy ilyenkor legközelebb sztem csinálj neki egy uj database-t (adatbazist), ha teljesen külön akarod kezelni.
Meg van!
Ki elemzte saját játékát,gondoltam nekem nem kell,persze neki sem kell mert vesz majd egy HM-et,annyira megtetszett neki!:)
titcar: a jackpotos asztalok tényleg gázok, 50 cent plusz rake... grr.
NL25 szerencsére még normál volt.
viszont sajnos nappal nem találtam olyan jó asztalokat...
de a handek nagyon pörögnek általában!
titcar: a jackpotos asztalok tényleg gázok, 50 cent plusz rake... grr.
NL25 szerencsére még normál volt.
viszont sajnos nappal nem találtam olyan jó asztalokat...
de a handek nagyon pörögnek általában!
lehet hogy nem nyitottad meg annak az asztalnak a HH windowját ahol nyertél?
nálam jól működött teljesen.
lehet hogy nem nyitottad meg annak az asztalnak a HH windowját ahol nyertél?
nálam jól működött teljesen.
HM hud grrr....
Igen kellemetlen és sürgős gondom van a HUD-al . :(
Everesten és Micron is 6+ asztal körül de néha már 4-5nél is a HUD-om szinte lefogja és néha lefagyasztja az asztalt. Ez elképesztően visszaveti a teljesítményem :( egyszerűen pár perc alatt tilt (nameg folyamat SITOUTRA) rak ez az egész...
valakinek nincs vmi tippje, mi lehet a gond, mit kéne változtatni, leszedni beállítani.? cseréljek gépet :) igaz már elég ócska vas (p4,1.6gh,512mbblabla)
nade nem hiszem ,hogy egy HM hud-hoz atomerőmű kell .. vagy mégis ?
(már játék közben néha winampot is kilövöm...)
help me pls
köszi, Soufi