az af-ben amikor foldol nincs benne, tehát aki mondjuk réjz/riréjz/fold játékot játszik nagyrészt annál nagyon durva is lehet.
a másik agresszió pedig megmutatja hogy %-osan hány százalékban emel amikor lehetősége van rá. így pl. ha tudom, hogy flopon 10%-ban emel valaki akkor attól jelentősen komolyabban veszek egy emelést, mint aki 40%-ban.
Be lehet állítani azt, hogy ne egy dobozban legyenek a számok, hanem szépen körbe helyezem el a játékos körül?
valakinek nincs vmi tippje, mi lehet a gond, mit kéne változtatni, leszedni beállítani.? cseréljek gépet :) igaz már elég ócska vas (p4,1.6gh,512mbblabla)
A vonalakat tudom csak elmozgatni, de én minden egyes kis statot akarom.
Ha kitörlöm a vonalakat, akkor egy vonal lesz az egész.
Visszaállítottam, majd újra bepipáltam, de most nem ragál rá!
Sikerült!
Azt hogy lehet beállítani, hogy amikor SH asztalokon játszom, SH statisztikákat mutasson csak az ellenfelemről? Full ringen meg fr-t? Nem mindegy, ha összekutyulja a kettőt, teljesen fals infót kapok.
Sikerült!
Azt hogy lehet beállítani, hogy amikor SH asztalokon játszom, SH statisztikákat mutasson csak az ellenfelemről? Full ringen meg fr-t? Nem mindegy, ha összekutyulja a kettőt, teljesen fals infót kapok.
hm most nézem a bossot is támogatja a HM? vagy valamit buherálni kell rajta? mert a hivatalos oldalon nem látom hogy támogatná?
HH converter, más nem kell
HH converter, más nem kell
A másik fórum topikjából másoltam ki neked:
HH Converter
Optionsnál beállítod a rake-et (5% up to 3$)
Autoconvert optionsnál pedig az archive.xml-t megadod hol van, majd File/Start autoconvert