Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

titcar
Válasz R1per2 kommentjére
2008. jún. 5. 2:21

az af-ben amikor foldol nincs benne, tehát aki mondjuk réjz/riréjz/fold játékot játszik nagyrészt annál nagyon durva is lehet.
a másik agresszió pedig megmutatja hogy %-osan hány százalékban emel amikor lehetősége van rá. így pl. ha tudom, hogy flopon 10%-ban emel valaki akkor attól jelentősen komolyabban veszek egy emelést, mint aki 40%-ban.

Godmode
2008. jún. 5. 3:00

Be lehet állítani azt, hogy ne egy dobozban legyenek a számok, hanem szépen körbe helyezem el a játékos körül?

Options > HUD Options > Player Preferences > Use Multiple Panels

ez ugy mukodik, hogyha a VPIP-t huzod, akkor mindegyik megy, CTRL billentyut lenyomva, majd mozgatva lehet a statokat kirakosgatni... Sok sikert, most nekem is igy van, procit jobban fogja enni... :o

Godmode
Válasz Agostini kommentjére
2008. jún. 5. 3:02

valakinek nincs vmi tippje, mi lehet a gond, mit kéne változtatni, leszedni beállítani.? cseréljek gépet :) igaz már elég ócska vas (p4,1.6gh,512mbblabla)

A megoldas, ha nem akarsz uj gepet venni: minel kevesebb stat, lehetoleg egy sorban, minden mast be lehet tenni popup menube (ide a HM topikba en is felraktam egyet, amit hasznalok)... Sok sikert!
Nekem is eleg lassu egyebkent, de ez az uj software miatt is van sztem...

R1per2
Válasz Godmode kommentjére
2008. jún. 5. 3:55

A vonalakat tudom csak elmozgatni, de én minden egyes kis statot akarom.
Ha kitörlöm a vonalakat, akkor egy vonal lesz az egész.
Visszaállítottam, majd újra bepipáltam, de most nem ragál rá!

R1per2
2008. jún. 5. 4:25

Sikerült!

Azt hogy lehet beállítani, hogy amikor SH asztalokon játszom, SH statisztikákat mutasson csak az ellenfelemről? Full ringen meg fr-t? Nem mindegy, ha összekutyulja a kettőt, teljesen fals infót kapok.

titcar
2008. jún. 5. 4:43

Sikerült!

Azt hogy lehet beállítani, hogy amikor SH asztalokon játszom, SH statisztikákat mutasson csak az ellenfelemről? Full ringen meg fr-t? Nem mindegy, ha összekutyulja a kettőt, teljesen fals infót kapok.

sztem a legtöbben vagy csak fr-t vagy csak sh-t játszanak tehát az összekutyulás talán nem olyan nagy gond , bár sztem valahogy biztos be lehet állítani.

titcar
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 5. 4:54

hm most nézem a bossot is támogatja a HM? vagy valamit buherálni kell rajta? mert a hivatalos oldalon nem látom hogy támogatná?

R1per2
2008. jún. 5. 5:10

HH converter, más nem kell

titcar
2008. jún. 5. 5:29

HH converter, más nem kell

de így realtime is lehet használni? kcist részletesebben plz :) mit kell eltölteni hozzá?

R1per2
2008. jún. 5. 5:43

A másik fórum topikjából másoltam ki neked:

HH Converter
Optionsnál beállítod a rake-et (5% up to 3$)
Autoconvert optionsnál pedig az archive.xml-t megadod hol van, majd File/Start autoconvert

Élő ügyfélszolgálat