A HM adatbázisát át tudom pakolni PT2, PT3-ba? Ha igen, hol tudnék erről részletes leírást találni? :)
A HM adatbázisát át tudom pakolni PT2, PT3-ba? Ha igen, hol tudnék erről részletes leírást találni? :)
Azt hogy lehet beállítani, hogy amikor SH asztalokon játszom, SH statisztikákat mutasson csak az ellenfelemről? Full ringen meg fr-t? Nem mindegy, ha összekutyulja a kettőt, teljesen fals infót kapok.
HM-ben nem lehet a poziciós statisztikát megnézni mint a PT-ben?
Az összes megjátszott lapjaimat sem tudom megnézni, mivel mennyi nyertem (mint a PT-ben) :(
Az összes megjátszott lapjaimat sem tudom megnézni, mivel mennyi nyertem (mint a PT-ben) :(
sziasztok,
baszakodom a HM-rel, tetszik meg minden, de elore szolok valoszinuleg a kovetkezo napokban sokat foglak itt farsztani titeket :)
kezdem is:
a HUD statokat a jobb egergombbal oda tudom rakni a megfelelo helyre, de ha megnyitok egy uj asztalt, akkor megint nem ott nem lesz, ezt, hogy lehet megoldani.
gondolom meg lehet valahogy es nem kell minden egyes alkalommal eligazgatni.
a seating preferenciesnek van koze ehhez?
ja, es prima/microgaming networkben jatszom most
koszi elore is aki segit
Sziasztok!
A videódban utalsz godmod második videójára, amiben elmondja hogy a hudot milyen beállításokkal érdemes használni. Ezt a videót hol talom?
sziasztok,
baszakodom a HM-rel, tetszik meg minden, de elore szolok valoszinuleg a kovetkezo napokban sokat foglak itt farsztani titeket :)
kezdem is:
a HUD statokat a jobb egergombbal oda tudom rakni a megfelelo helyre, de ha megnyitok egy uj asztalt, akkor megint nem ott nem lesz, ezt, hogy lehet megoldani.
gondolom meg lehet valahogy es nem kell minden egyes alkalommal eligazgatni.
ja, es prima/microgaming networkben jatszom most
koszi elore is aki segit