Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

cake
Válasz R1per2 kommentjére
2008. jún. 5. 10:10

A HM adatbázisát át tudom pakolni PT2, PT3-ba? Ha igen, hol tudnék erről részletes leírást találni? :)

Littlemage
Válasz cake kommentjére
2008. jún. 5. 11:43

A HM adatbázisát át tudom pakolni PT2, PT3-ba? Ha igen, hol tudnék erről részletes leírást találni? :)

ez jelenti az exportálást igaz? Akkor options, database management(itt connect), majd export hands. még sose csináltam, de szerintem ezt keresed.

Godmode
2008. jún. 5. 14:41

Azt hogy lehet beállítani, hogy amikor SH asztalokon játszom, SH statisztikákat mutasson csak az ellenfelemről? Full ringen meg fr-t? Nem mindegy, ha összekutyulja a kettőt, teljesen fals infót kapok.

Szerintem ilyet nem lehet beallitani...

R1per2
Válasz Godmode kommentjére
2008. jún. 6. 7:03

HM-ben nem lehet a poziciós statisztikát megnézni mint a PT-ben?
Az összes megjátszott lapjaimat sem tudom megnézni, mivel mennyi nyertem (mint a PT-ben) :(

nando42
2008. jún. 6. 7:47

Az összes megjátszott lapjaimat sem tudom megnézni, mivel mennyi nyertem (mint a PT-ben) :(

Reports fül / Report name.

De, lehet filterezni a statokat, sh/fr szerint: options/hud options/additional hud filters

Littlemage
2008. jún. 6. 8:39

Ezeket, s még egy-két dolgot én megmutattam a videoban, de ugy van, ahogy nando42 írja.

ha gondolod, nézd majd meg, bár tényleg csak kezdőként, alap dolgokkal foglalkoztam vele, de ez pl. benne volt.

Pokerakademia.com - Póker stratégia / Holdem Manager / Holdem Manager bemutató videóval | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

sariboxer
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 6. 11:27

sziasztok,

baszakodom a HM-rel, tetszik meg minden, de elore szolok valoszinuleg a kovetkezo napokban sokat foglak itt farsztani titeket :)

kezdem is:

a HUD statokat a jobb egergombbal oda tudom rakni a megfelelo helyre, de ha megnyitok egy uj asztalt, akkor megint nem ott nem lesz, ezt, hogy lehet megoldani.

gondolom meg lehet valahogy es nem kell minden egyes alkalommal eligazgatni.

a seating preferenciesnek van koze ehhez?

ja, es prima/microgaming networkben jatszom most

koszi elore is aki segit

Zsebkendo
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 6. 11:28

Sziasztok!

A videódban utalsz godmod második videójára, amiben elmondja hogy a hudot milyen beállításokkal érdemes használni. Ezt a videót hol talom?

Zoli
Válasz sariboxer kommentjére
2008. jún. 6. 11:38

Azt hiszem igen. Nálam az FTP-n be van jelölve hogy hány fős asztalon hányas számú széket preferálja, és nincs vele gond.

Littlemage
Válasz sariboxer kommentjére
2008. jún. 6. 11:44

sziasztok,

baszakodom a HM-rel, tetszik meg minden, de elore szolok valoszinuleg a kovetkezo napokban sokat foglak itt farsztani titeket :)

kezdem is:

a HUD statokat a jobb egergombbal oda tudom rakni a megfelelo helyre, de ha megnyitok egy uj asztalt, akkor megint nem ott nem lesz, ezt, hogy lehet megoldani.

gondolom meg lehet valahogy es nem kell minden egyes alkalommal eligazgatni.

ja, es prima/microgaming networkben jatszom most

koszi elore is aki segit

setaing pref-nek nincs. az arra való, ha el tudod forgatni az asztalokat, akkor add meg, hogy hol ulsz te.. ilyen terem pl. az everest.

Nekem ezzel nincs gondom. MPN-en én mini view-t használtam. sztem nyiss meg egy asztalt, rendezd el a statokat, játssz pár leosztást, zárd be a HM-et. nyisd meg ujra. s ekkor sztem ugyanoda kell visszaraknia. Legalábbis nekem a priman is, meg ipokeren is pixel pontosan oda teszi, ahol utoljára volt. sztem csak ujra kell inditanod, miutan elrendezgetted.

Élő ügyfélszolgálat