Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

P8k3r
Válasz kacorkiraly kommentjére
2010. szept. 21. 18:41

a vakok a vpip-be számítanak nem? vagy minden egyes nagyvak és kisvak open callnak számít?

A vakok nem számítanak a vpip-be.

kacorkiraly
Válasz P8k3r kommentjére
2010. szept. 21. 20:05

köszönet

BulhZeye
Válasz gerapapa kommentjére
2010. szept. 22. 3:28

Hud Ipoker

sziasztok, sehogy sem tudom beuzemelni ipokerre a HUD-ot, aki tud segiteni hogy oldjam meg annak felajanlok majomparade meghivot, vagy esetleg PS illetve FTP dollarokat , Privat Message :)

P8k3r
Válasz BulhZeye kommentjére
2010. szept. 22. 8:37

sziasztok, sehogy sem tudom beuzemelni ipokerre a HUD-ot, aki tud segiteni hogy oldjam meg annak felajanlok majomparade meghivot, vagy esetleg PS illetve FTP dollarokat , Privat Message :)

Írtam pm-et.

ladipeti
Válasz P8k3r kommentjére
2010. szept. 23. 23:24

kérdés:

Hogyan tudom a HM-ben filterezni azt h a HU játékot mutassa(/vagy éppen ne mutassa), vagyis azt amit spéci HU asztalon játszottam?
Tehát nem arra gondolok, h "players number less than 3", mert abban benne van minden parti amiben 2-en voltunk - a bármelyik asztalnál - játékban.

köszi

Tasak
Válasz gerapapa kommentjére
2010. szept. 24. 1:02

Üdv,

Valaki megtudná mondani, hogy a HM em miért ír nyereséget mikor bukó vagyok?

JociBalboa
Válasz Tasak kommentjére
2010. szept. 24. 1:07

Üdv,

Valaki megtudná mondani, hogy a HM em miért ír nyereséget mikor bukó vagyok?

ha a kliens is azt mutatja akkor psszt :)

komolyan: nekem bwinen is sokat csinál ilyet ha hamar ülök ki az asztaltol (hand vége 1-5 msp alatt) ekkor nincs ideje lementeni.

tomy123
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. szept. 24. 1:49

Starson akarom használni a progit, importálni importál, table M látja az asztalokat, csak a HUD nem jött be. (NL100on játszanék Érdekes módon NL4en ahol előtte nap beállítottam ott meg jól működik)
Aztán visszanéztem pár handet és a HUD statjai a visszajátszó ablakon jellenek meg.
Mi lehet a gond?
Köszönöm

TheStig
Válasz ladipeti kommentjére
2010. szept. 24. 8:30

kérdés:

Hogyan tudom a HM-ben filterezni azt h a HU játékot mutassa(/vagy éppen ne mutassa), vagyis azt amit spéci HU asztalon játszottam?
Tehát nem arra gondolok, h "players number less than 3", mert abban benne van minden parti amiben 2-en voltunk - a bármelyik asztalnál - játékban.

köszi

up :) valaki? :)
van egy olyan érzésem, hogy ezt a featuret a HM nem tudja. irni kéne a supportnak egy mailt!

amúgy én úgy oldottam meg az FR és SH handek szeparálását, hogy csináltam külön adatbázist nekik. igy viszont nincs összesitett statom

nando42
Válasz TheStig kommentjére
2010. szept. 24. 9:23

up :) valaki? :)
van egy olyan érzésem, hogy ezt a featuret a HM nem tudja. irni kéne a supportnak egy mailt!

amúgy én úgy oldottam meg az FR és SH handek szeparálását, hogy csináltam külön adatbázist nekik. igy viszont nincs összesitett statom

ROFL

report/filter/edit/# Players / ...

pedig nem volt túlságosan eldugva. ;)

Élő ügyfélszolgálat