a vakok a vpip-be számítanak nem? vagy minden egyes nagyvak és kisvak open callnak számít?
köszönet
Hud Ipoker
sziasztok, sehogy sem tudom beuzemelni ipokerre a HUD-ot, aki tud segiteni hogy oldjam meg annak felajanlok majomparade meghivot, vagy esetleg PS illetve FTP dollarokat , Privat Message :)
sziasztok, sehogy sem tudom beuzemelni ipokerre a HUD-ot, aki tud segiteni hogy oldjam meg annak felajanlok majomparade meghivot, vagy esetleg PS illetve FTP dollarokat , Privat Message :)
kérdés:
Hogyan tudom a HM-ben filterezni azt h a HU játékot mutassa(/vagy éppen ne mutassa), vagyis azt amit spéci HU asztalon játszottam?
Tehát nem arra gondolok, h "players number less than 3", mert abban benne van minden parti amiben 2-en voltunk - a bármelyik asztalnál - játékban.
köszi
Üdv,
Valaki megtudná mondani, hogy a HM em miért ír nyereséget mikor bukó vagyok?
Üdv,
Valaki megtudná mondani, hogy a HM em miért ír nyereséget mikor bukó vagyok?
Starson akarom használni a progit, importálni importál, table M látja az asztalokat, csak a HUD nem jött be. (NL100on játszanék Érdekes módon NL4en ahol előtte nap beállítottam ott meg jól működik)
Aztán visszanéztem pár handet és a HUD statjai a visszajátszó ablakon jellenek meg.
Mi lehet a gond?
Köszönöm
kérdés:
Hogyan tudom a HM-ben filterezni azt h a HU játékot mutassa(/vagy éppen ne mutassa), vagyis azt amit spéci HU asztalon játszottam?
Tehát nem arra gondolok, h "players number less than 3", mert abban benne van minden parti amiben 2-en voltunk - a bármelyik asztalnál - játékban.
köszi
up :) valaki? :)
van egy olyan érzésem, hogy ezt a featuret a HM nem tudja. irni kéne a supportnak egy mailt!
amúgy én úgy oldottam meg az FR és SH handek szeparálását, hogy csináltam külön adatbázist nekik. igy viszont nincs összesitett statom