Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

nando42
Válasz kacorkiraly kommentjére
2010. szept. 24. 9:30

hogy lehet hogy a call open % magasabb mint a vpip?

Miért is ne lehetne nagyobb, legfeljebb irtó béna játékos vagy. :)

Tételezzük fel, hogy VPIP =10%; a call open meg simán lehet 100% is: ez ugye azt jelenti, hogy minden egyes preflop move-od megadás (call open, cold call) volt.

nando42
Válasz Krono kommentjére
2010. szept. 24. 9:34

Nekem egyből berakja.

Egyébként a Hm 130€ rake-t mutat, a pokerheaven oldalán meg 63€ van.... lol :D

Ez azért van, mert a HM dealt rake-et számol, az exboss hálózat meg ugye contributed rake számítást használ.

nando42
Válasz Gordon kommentjére
2010. szept. 24. 9:38

nem tudom hogyan lehet jól belőni a HM-et a Bwien mert az ellenfelek nem fix helyen ülnek mint pl a fulltilten, tud ebben vki segíteni?

hud options/seating preference/

kiválasztod az ongame-t, 10 max opción belül beírod a 8-ast. ez a lenti középső szék, tehát amikor leülsz, akkor át kell oda tenned magad (jobb alsó sarokban van "change seat").

utána hud options/player preferencekiválasztod az ongame-et.
apperance fül/ s kiveszed a pipát a fix my stats position alól.

geri190
Válasz nando42 kommentjére
2010. szept. 24. 10:30

Üdv! Tudja valaki esetleg hogy moneybookersről lehet-e már fizetni vagy sem?

TheStig
2010. szept. 24. 11:21

ROFL

report/filter/edit/# Players / ...

pedig nem volt túlságosan eldugva. ;)

nem ROFL. fullringen is van olyan, hogy csak 6 vagy kevesebb player ül az asztalnál, attól még nem lesz SH. A HM, az általad is emlitett szüröt használva szépen beleveszi a FR leosztásokat is.

nando42
Válasz TheStig kommentjére
2010. szept. 24. 12:05

nem ROFL. fullringen is van olyan, hogy csak 6 vagy kevesebb player ül az asztalnál, attól még nem lesz SH. A HM, az általad is emlitett szüröt használva szépen beleveszi a FR leosztásokat is.

Miért is nem? :O (lényegtelen, de tényleg nem lehet.)
Értem én, hogy mi a gond, de szerintem, ha hatan ülnek egy asztalnál, az már logikus, hogy SH leosztások közé kerül. Fordítva sokkal logikátlanabb lenne.

TheStig
2010. szept. 24. 12:15

Miért is nem? :O (lényegtelen, de tényleg nem lehet.)
Értem én, hogy mi a gond, de szerintem, ha hatan ülnek egy asztalnál, az már logikus, hogy SH leosztások közé kerül. Fordítva sokkal logikátlanabb lenne.

szerintem az lenne jó, ha úgy kezelné mint a PT3 (külön az FR és SH asztalokat, már report szinten)
amúgy nem ugyanaz, ha 6 FR nit ül egy 9fős asztalnál, mintha ha 6SH játékos. ugyanigy ha 2en ülnek egy 6max asztalnál, az sem ugyanaz mint egy HU asztal.

nando42
Válasz TheStig kommentjére
2010. szept. 25. 0:42

szerintem az lenne jó, ha úgy kezelné mint a PT3 (külön az FR és SH asztalokat, már report szinten)
amúgy nem ugyanaz, ha 6 FR nit ül egy 9fős asztalnál, mintha ha 6SH játékos. ugyanigy ha 2en ülnek egy 6max asztalnál, az sem ugyanaz mint egy HU asztal.

:)
(az viszont igaz, hogy ha sh/fr asztalnál 2-en ülnek, az nem olyan, mint ha HU lenne, mert az SB oop lesz pf, nem ip.)

Egyébként ezen már x éve megy a vita, tehát ha eddig nem volt változás, ezután sem lesz a HM-ben.

gerapapa
Válasz gerapapa kommentjére
2010. szept. 26. 0:51

Sziasztok!
Ezt hogy is kell megoldani pontosan? A probléma ugyanaz mint ami neked volt, hogy a hm importálja a Bwin handeket de a hud nem jelenik meg. Table finderbe se mutat semmit...

Valaki?

Requiem
Válasz gerapapa kommentjére
2010. szept. 26. 1:18

szerk: terem specifikus hiba volt.

Élő ügyfélszolgálat