Hali!
Az lenne a problémám, h a hm hudja nem jelenik meg a ps tornákon, csak a cs asztalokon és a torna leosztás visszajátszóján.
Mit kellene csinálnom, h működjön rendesen?
Sziasztok!
Elkezdtem játszani a PS után a FTP-n is és szeretném bekötni az ottani handjeimet is és az ottani asztalokon is HUD-al játszani. Kérdésem, mehetnek a txt-fájlok egy könytárba és egy adatbázisba és a HM ezeket tudja kezelni és akár egyszerre a két teremben megjeleníteni, vagy külön könyvtár (külön HM adatbázis)? Megy-e a kettő egyszerre?
Köszönöm
Sziasztok!
Elkezdtem játszani a PS után a FTP-n is és szeretném bekötni az ottani handjeimet is és az ottani asztalokon is HUD-al játszani. Kérdésem, mehetnek a txt-fájlok egy könytárba és egy adatbázisba és a HM ezeket tudja kezelni és akár egyszerre a két teremben megjeleníteni, vagy külön könyvtár (külön HM adatbázis)? Megy-e a kettő egyszerre?
Köszönöm
Szia!
Mehetnek egy adatbázisba.
Hm-en belül külön megtudod majd nézni network-önként a statjaid meg a handeket, stb, valamint összevontan is, alias-al.
hmmm. összevontan, hogy tudom megnézni? ez amúgy azt jelenti, hogy a 2 terem összes hendjét megtudom nézni mondjuk egy grafikonon?
Igen.
Úgy tudod megnézni, hogy csinálsz egy Aliast HM-ben, ami alá berakod a külömböző site-ok nickjeit.Majd a Reports résznél a Player-nél beírod azt az aliast, amit létrehoztál, onnan tudod biztosan, hogy az aliasodat választod ki, hogy a Site-hoz Alias van írva.
Remélem érthetően írtam le, ha nem szólj és pontosítom. :)
köszönöm szépen, sikerült :)
Sziasztok!
Gép újrahúzás miatt kelett újfent felpakolni a HM-t.
Viszont a HUD soha nem a megfelelő helyre rakja a statokat, hanem kifejezetten összevissza. Nem találja meg az embereket, rossz helyre pakolja.
Mit csináljak?
köszönöm, ha segítetek!
Sziasztok!
Gép újrahúzás miatt kelett újfent felpakolni a HM-t.
Viszont a HUD soha nem a megfelelő helyre rakja a statokat, hanem kifejezetten összevissza. Nem találja meg az embereket, rossz helyre pakolja.
Mit csináljak?
köszönöm, ha segítetek!
Hello!
Seating preferences-t beállítottad?
HUD Options - Seating preferences