ezt sztem sehol. de ha mégis, tegyétek közkinccsé :)
hohóó! kösz! tényleg más lesz a játékélmény :), ugyanis nem kell eszeveszettül sietnem, ha be akarom írni a tétet.
Sr'cok, valaki haysn'l itt Bosson HM-et miniviewben? Megőrjít, hogy az a szar szoftver mindig alulra ültet, így a HM teljesen megőrül. Az meg nem opció, hogy mindig manuálisan rendezem el, azzal elmegy vagy 5-10 perc - nem kell mondani, hogy ez mennyire tiltre vág. Qrva idegesítő. Valakinek valami ötlete???
Sr'cok, valaki haysn'l itt Bosson HM-et miniwievben? Megőrjít, hogy az a szar szoftver mindig alulra ültet, így a HM teljesen megőrül. Az meg nem opció, hogy mindig manuálisan rendezem el, azzal elmegy vagy 5-10 perc - nem kell mondani, hogy ez mennyire tiltre vág. Qrva idegesítő. Valakinek valami ötlete???
A miniview úgy szar ahogy van. Ezért nem is játszok úgy. Sajna nem tudok segíteni
kérdés
Sziasztok én nem annyira vagyok képben az ilyen segéd programokban mint ti ezért kérek segitséget tőlletek.megnéztem a holdem manager videot nekem is szimpi,de nem tudna valaki egy olyan videot csinálni ami játék közben mutatja be a dolgokat?tudom,hogy rengeteg hasznos dolog van benne és,hogy nagyon sok szürővel lehet vizsgálódni,de mit tud játék közben?
Mennyi pluszt tud adni nekem a játék közben az ellenfelekről?
Mivel vagyok elörébb mint a többi játékos?
Szszilard ha körülnézel a többi videó közt akad olyan, amin használnak hm-et játék közben :)
Segítsetek légyszíves!
A probléma:
Letöltöttem a holdem managert próbaverziórba, beimportálta ahandeket, de csak az IPK(TITAN) handeket, a bwin és pokerstars handeket viszont eltüntette, és nem találom őket se a holdem managerben se az eredeti könyvtárakban.
Oda az összes handem.
A megoldás: ?
Előre is köszi a segítséget.
Segítsetek légyszíves!
Azt kifelejtettem hogy közben itt megvettem a teljes verziót és mégsem látom a többi handet.
options > table preferences > Force Ontop ;)
Igy teljesen mas lesz a jatekelmeny.. :)