elhamarkodottan irtam h minden oké de nem:D továbbra is összvissza rakja ki a boxokat teljesen mindegy hányas széket választom ki.
Először igen, de jobb gombot lenyomva tartod a hud-on, helyére húzod, és elvileg következő alkalomal már ugyanott nyitja meg.
őőő azt vágom tul is vagyok rajta a poziciókkal nincs baj csak nem megfelelő név alá teszi a boxokat. erre irtam h mind1 melyik széket választom ki a preferred seatben.
Na de épp ezt mondom, hogy most már a kliens mindig oda fog ültetni, a HM mindig tudni fogja hogy ott ülsz, ezért ha a neved alá húzod a jobb gombbal a statot(meg mindenkijét a neve alá értelemszerűen), akkor ezt így elmenti a HM és kész is.
Ha nem, akkor meg elbeszélünk egymás mellett.
HM vs PT3
Sziasztok! Jelenleg pt3 trialt használok, de általában a többség a HM-et tartja jobbnak. Tudna segíteni valaki, hogy tényleg jobb-e, ill. mi az amivel más, vagy miért kedveltebb a PT-nél?
kösz.
sziasztok
azt hol állítom, hogy a hudban rövidítve legyen a játékosok neve?
sziasztok
sziasztok
Sziasztok
Ma felraktam legujabb HM et és nem müködik az auto import arégi handeket automatikusan fel ismerte de most valmiért nem müködik az auto importálás pedig már hozzá adtam a mappátt
Valakinek van ötlete?
HUD options/player preferences
choose configuration, Abb namere kattintasz, és jobb alul: decimals:2