FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: Backup & Restore
FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: Backup & Restore
SZia!
Köszi a választ. Biztos nem ez e hiba, mert megvártam a végét mindegyiknek. Viszont azt elfelejtettem irni, hgy ezek mind DoN SNG-k. Biztos itt a hiba! Tudnál ebben nekem segíteni?
Frissítsél 1.11.05-re.
Másik megoldás a HM archive mappa kimásolása, majd az új rendszerben beimportálni a handeket, csak handszámtól függően az első verzió néhány percbe, a másik pedig néhány órába fog kerülni.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
játszottam néhány SNGt az elmúlt napokban, de a HMben nem látom az eredményeket. A handek megvannak, de úgy tűnnek fel a results között a játékok, mintha nem fejeztem volna be őket. Biztos valami tök egyszerű dolgot kell beállítani, de még nem jöttem rá.
Előre köszönöm a segítséget.
Te jó ég! Nem gondoltam volna, hogy egyesével kell ezeket rögzíteni. Köszönöm az ötletet! Megkérdezem a DoNos topikban az aktívakat, hogy ők ezt hogy oldják meg.
Merge hálózatban. Van ötleted?
Ha PS lenne akkor lenne ötletem, mivel én ott donozok.
A HM support ezt írta egy szintén hasonló problémával küzdőnek:
For existing tourneys you need to manually edit the results in the dataview.
For new tourneys please try our latest beta
Magyarán az eddigi tornákat kézzel kell átírnod, az újakhoz meg elvileg jónak kell lennie a legújabb HM-nek.
Itt az updater:
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate.exe
Köszönöm. Megpróbálom az update-t, addig is manuálisan "manipulálom" az eredményeimet.
Sziasztok!
Eddig PT-t használtam, most mellette/helyette HM-t használnám az Ongame probléma miatt főleg.
A kérdésem az lenne, hogy ha megadok a HM-nek egy auto import foldert akkor a HH-kat elpakolja-e másik könyvtárba, módosít-e azokon? A lényeg az lenne, hogy ezeket a HH-kat utána még a PT-vel is fel tudjam dolgozni.
Köszi!