Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

eL_Finito
Válasz Maxxxika kommentjére
2010. okt. 24. 11:35

FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: Backup & Restore

Nekem a File fülben nincs ott, hogy backup...

mati1979
2010. okt. 24. 11:40

FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: Backup & Restore

Adatbázisnál a mentett handekre gondolsz? Ha igen akkor nálam a HM archiv mappa másolása simán bevált.

P8k3r
Válasz Ani25 kommentjére
2010. okt. 24. 12:31

SZia!
Köszi a választ. Biztos nem ez e hiba, mert megvártam a végét mindegyiknek. Viszont azt elfelejtettem irni, hgy ezek mind DoN SNG-k. Biztos itt a hiba! Tudnál ebben nekem segíteni?

Szia!

Amikor még én donoztam, akkor HM még nem tudta kezelni a donok eredményét, mindegyik tornánál át kellett írni az eredményeket ha itm végeztem.Ez elég macerás minden tornánál egyesével átírni, lehet, hogy azóta már van más megoldás is, de ha nincs, akkor itt van, hogy hogyan kell csinálni manuálisan. :) :
Tourney - Results - Data view - Két katt az adott tornára és, a felugró ablakban átírod a finish position-t és a Winnings-t

Maxxxika
Válasz mati1979 kommentjére
2010. okt. 24. 12:33

Frissítsél 1.11.05-re.
Másik megoldás a HM archive mappa kimásolása, majd az új rendszerben beimportálni a handeket, csak handszámtól függően az első verzió néhány percbe, a másik pedig néhány órába fog kerülni.

Maxxxika
Válasz Ani25 kommentjére
2010. okt. 24. 12:33

Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
játszottam néhány SNGt az elmúlt napokban, de a HMben nem látom az eredményeket. A handek megvannak, de úgy tűnnek fel a results között a játékok, mintha nem fejeztem volna be őket. Biztos valami tök egyszerű dolgot kell beállítani, de még nem jöttem rá.
Előre köszönöm a segítséget.

Hol játszol?

Ani25
2010. okt. 24. 12:38

Te jó ég! Nem gondoltam volna, hogy egyesével kell ezeket rögzíteni. Köszönöm az ötletet! Megkérdezem a DoNos topikban az aktívakat, hogy ők ezt hogy oldják meg.

Ani25
Válasz Ani25 kommentjére
2010. okt. 24. 12:39

Merge hálózatban. Van ötleted?

Maxxxika
Válasz Ani25 kommentjére
2010. okt. 24. 12:45

Ha PS lenne akkor lenne ötletem, mivel én ott donozok.

A HM support ezt írta egy szintén hasonló problémával küzdőnek:
For existing tourneys you need to manually edit the results in the dataview.
For new tourneys please try our latest beta

Magyarán az eddigi tornákat kézzel kell átírnod, az újakhoz meg elvileg jónak kell lennie a legújabb HM-nek.
Itt az updater:
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate.exe

Ani25
2010. okt. 24. 12:58

Köszönöm. Megpróbálom az update-t, addig is manuálisan "manipulálom" az eredményeimet.

mcmester
Válasz Ani25 kommentjére
2010. okt. 24. 13:36

Sziasztok!
Eddig PT-t használtam, most mellette/helyette HM-t használnám az Ongame probléma miatt főleg.
A kérdésem az lenne, hogy ha megadok a HM-nek egy auto import foldert akkor a HH-kat elpakolja-e másik könyvtárba, módosít-e azokon? A lényeg az lenne, hogy ezeket a HH-kat utána még a PT-vel is fel tudjam dolgozni.
Köszi!

Élő ügyfélszolgálat