Sziasztok
Ma felraktam legujabb HM et és nem müködik az auto import arégi handeket automatikusan fel ismerte de most valmiért nem müködik az auto importálás pedig már hozzá adtam a mappátt
Valakinek van ötlete?
nekem sajnos nem és most mát órák óta szenvedek és nem értem miért van ez
Az auto detect megtalálja mapát de nyomuk egy start autoimportott é nem történik semmi.
Ha újra inditoma gépet az addig játszott handeket importálja is
Ongame-en import bekapcsolása után fagyott a kliens...Most felraktam az új HM update-t, most nem fagy, de nem importál semmit Xd
szerk: run as administrator pipa HM importhoz...
adatb
Üdv,
Azt szeretném kérdezni, hogy ha újra rakom a Winfost, akk meg tudom-e menteni az adatbázist valahogy?
Üdv,
Azt szeretném kérdezni, hogy ha újra rakom a Winfost, akk meg tudom-e menteni az adatbázist valahogy?
Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
játszottam néhány SNGt az elmúlt napokban, de a HMben nem látom az eredményeket. A handek megvannak, de úgy tűnnek fel a results között a játékok, mintha nem fejeztem volna be őket. Biztos valami tök egyszerű dolgot kell beállítani, de még nem jöttem rá.
Előre köszönöm a segítséget.
ha az $USD EV mínuszos akkor az azt jelenti,hogy rosszak voltak a megadásaim,csak szerencsém volt?mert a session egyébként pluszos!
ha az $USD EV mínuszos akkor az azt jelenti,hogy rosszak voltak a megadásaim,csak szerencsém volt?mert a session egyébként pluszos!
Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
játszottam néhány SNGt az elmúlt napokban, de a HMben nem látom az eredményeket. A handek megvannak, de úgy tűnnek fel a results között a játékok, mintha nem fejeztem volna be őket. Biztos valami tök egyszerű dolgot kell beállítani, de még nem jöttem rá.
Előre köszönöm a segítséget.
SZia!
Köszi a választ. Biztos nem ez e hiba, mert megvártam a végét mindegyiknek. Viszont azt elfelejtettem irni, hgy ezek mind DoN SNG-k. Biztos itt a hiba! Tudnál ebben nekem segíteni?