Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

mati1979
Válasz ttamas85 kommentjére
2010. okt. 22. 15:23

Sziasztok
Ma felraktam legujabb HM et és nem müködik az auto import arégi handeket automatikusan fel ismerte de most valmiért nem müködik az auto importálás pedig már hozzá adtam a mappátt
Valakinek van ötlete?

szia

nekem autodetect után nem kellett foglalkozni a mappákkal. a kliensek tuti angolul vannak?

ttamas85
Válasz mati1979 kommentjére
2010. okt. 22. 16:45

nekem sajnos nem és most mát órák óta szenvedek és nem értem miért van ez
Az auto detect megtalálja mapát de nyomuk egy start autoimportott é nem történik semmi.
Ha újra inditoma gépet az addig játszott handeket importálja is

BaXee
Válasz ttamas85 kommentjére
2010. okt. 22. 21:59

Ongame-en import bekapcsolása után fagyott a kliens...Most felraktam az új HM update-t, most nem fagy, de nem importál semmit Xd

szerk: run as administrator pipa HM importhoz...

eL_Finito
Válasz Maxxxika kommentjére
2010. okt. 23. 15:17

adatb

Üdv,

Azt szeretném kérdezni, hogy ha újra rakom a Winfost, akk meg tudom-e menteni az adatbázist valahogy?

Maxxxika
Válasz eL_Finito kommentjére
2010. okt. 23. 15:39

Üdv,

Azt szeretném kérdezni, hogy ha újra rakom a Winfost, akk meg tudom-e menteni az adatbázist valahogy?

FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: Backup & Restore

Ani25
Válasz Maxxxika kommentjére
2010. okt. 23. 21:11

Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
játszottam néhány SNGt az elmúlt napokban, de a HMben nem látom az eredményeket. A handek megvannak, de úgy tűnnek fel a results között a játékok, mintha nem fejeztem volna be őket. Biztos valami tök egyszerű dolgot kell beállítani, de még nem jöttem rá.
Előre köszönöm a segítséget.

bexi34
Válasz Ani25 kommentjére
2010. okt. 23. 21:27

ha az $USD EV mínuszos akkor az azt jelenti,hogy rosszak voltak a megadásaim,csak szerencsém volt?mert a session egyébként pluszos!

Alessio
Válasz bexi34 kommentjére
2010. okt. 23. 23:25

ha az $USD EV mínuszos akkor az azt jelenti,hogy rosszak voltak a megadásaim,csak szerencsém volt?mert a session egyébként pluszos!

Valahogy úgy!

Alessio
Válasz Ani25 kommentjére
2010. okt. 23. 23:26

Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
játszottam néhány SNGt az elmúlt napokban, de a HMben nem látom az eredményeket. A handek megvannak, de úgy tűnnek fel a results között a játékok, mintha nem fejeztem volna be őket. Biztos valami tök egyszerű dolgot kell beállítani, de még nem jöttem rá.
Előre köszönöm a segítséget.

Valszeg hamar zártad be az asztalt, és ezért olyan, mintha nem fejezted volna be. Nézd meg, hogy az utolsó hand meg van-e.

Ani25
Válasz Alessio kommentjére
2010. okt. 24. 9:05

SZia!
Köszi a választ. Biztos nem ez e hiba, mert megvártam a végét mindegyiknek. Viszont azt elfelejtettem irni, hgy ezek mind DoN SNG-k. Biztos itt a hiba! Tudnál ebben nekem segíteni?

Élő ügyfélszolgálat