mik azok a fölösleges fájlok a PostgreSQL\8.3\data... amit ki lehet törölni?
mik azok a fölösleges fájlok a PostgreSQL\8.3\data... amit ki lehet törölni?
HM--sng wizard--hud
Helló!
Ki tudja,hogyan kell telepíteni a holdem manager-en belül a sngwizard-nál a HUD-ot?
Az sng wizardnak van egy külön HUD-ja amit csak a sng wizard részen lehet használni.
Sziasztok,
Eddig PT-t használtam, de ongame-en egyelőre a PT beszart.
Most letöltöttem a HM ingyenest próbaképpen.
Beimportáltam neki pár handet, de azt még az előző site-on játszottam egy másik nickel, amit ki is választottam HM-ben és látom is.
Most váltottam site-ot és klikkeltem az auto importra, láttam is, hogy elméletileg azt a pár próba handet beimportálta, viszont ez egy másik nick.
A setup Hero names-nél látom is az új nickem, kiválasztom, de nem történik semmi, csak azokat a handeket látom a HM-ben, amit az előző nickel játszottam és próbaképpen beimportáltam.
Hiába írok be az alias-nál is bármit semmi változás.
Így se HUD se semmi.
Valaki tud megoldást?
Bocsánat, de HM témában még nagyon kezdő vagyok.
jav.
közben lehet,h rájöttem..
a nevem melletti change gombot figyelmen kívül hagytam...
Viszont HUD-om nincs!
Vajon miért?
A friss handeket látom HM-ben, de HUD nincs.
Mindenem angol.
alitst be a foldert . iditsd ujra aztan ar hand tan kezd importalni. de hm l isszarul egy az ongame.deha beaitoda tablepeferencebe a force ontop akkor nemfog olyan gyakran fagyni
alitst be a foldert . iditsd ujra aztan ar hand tan kezd importalni. de hm l isszarul egy az ongame.deha beaitoda tablepeferencebe a force ontop akkor nemfog olyan gyakran fagyni
Ezt csak én nem értem...? :)
- nemcsak te . . .
CG ezel? beültem és nekem sem jelenti meg a hudt. nem tudom mi lett vele. sng nél kirakja. uj update ota szaraxik nekem is
CG ezel? beültem és nekem sem jelenti meg a hudt. nem tudom mi lett vele. sng nél kirakja. uj update ota szaraxik nekem is