Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Maxxxika
Válasz mcmester kommentjére
2010. okt. 24. 13:47

Sziasztok!
Eddig PT-t használtam, most mellette/helyette HM-t használnám az Ongame probléma miatt főleg.
A kérdésem az lenne, hogy ha megadok a HM-nek egy auto import foldert akkor a HH-kat elpakolja-e másik könyvtárba, módosít-e azokon? A lényeg az lenne, hogy ezeket a HH-kat utána még a PT-vel is fel tudjam dolgozni.
Köszi!

A beimportált handeket egy HMARCHIVE könyvtárba rendszerezi év/hónap/nap szerint elvileg változtatás nélkül

Tomboly007
Válasz Maxxxika kommentjére
2010. okt. 24. 21:21

Ültetés

Sziasztok.
A következő a problémám. Pl. az Everesten, ahol ülök a HUD (Holdem manager)betöltése előtt, oda rakja a statokat, ahova kell a betöltés után
DE, A pokerstarson össze-vissza teszi ki és mindig átülök oda, ahol éppen van a nevem. Ez 4 asztalnál igen zavaró tud lenni.
Tudtok segíteni???

panamaa
Válasz Tomboly007 kommentjére
2010. okt. 24. 21:24

Sziasztok.
A következő a problémám. Pl. az Everesten, ahol ülök a HUD betöltése előtt, oda rakja a statokat, ahova kell a betöltés után
DE, A pokerstarson össze-vissza teszi ki és mindig átülök oda, ahol éppen van a nevem. Ez 4 asztalnál igen zavaró tud lenni.
Tudtok segíteni???

seat preferenc-nél állítsd be a kedvenc helyed, utána nem lesz gond :)

Tomboly007
Válasz panamaa kommentjére
2010. okt. 24. 21:37

seat preferenc-nél állítsd be a kedvenc helyed, utána nem lesz gond :)

Köszönöm a gyors választ..

Szszilard
Válasz Tomboly007 kommentjére
2010. okt. 25. 13:39

hm

Sziasztok.
Mostanában nem nagyon használtam a holdem managert,de pár napja úgy döntöttem,hogy erősen ráveszem magam az mtt-re és beakarom állítani hozzá a statokat rendesen.
Sajna a tegnapi session-nél kicsi bibi lépett fel a pokerstars-os versenyekkel.
A full tilt versenyeit szépen kezelte,de a ps asztalainál valami nem stimmelt,a tabel manager segítségével tudtam a statokat megjeleníteni manuálisan,ez még nem is lett volna nagy probléma,de amikor átültettek megint keresgélni kellett.Jelenleg a leg újabb holdem manager van fent.
Szerintetek hol lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok

mati1979
Válasz Ani25 kommentjére
2010. okt. 25. 17:41

sziasztok

poker heaven hová menti a HH-kat? A HM autodetect-el nem találja.

P8k3r
Válasz mati1979 kommentjére
2010. okt. 25. 18:49

sziasztok

poker heaven hová menti a HH-kat? A HM autodetect-el nem találja.

Szia!

Alapból ide menti:
C:\Documents and Settings\felhasználói fiók\Local Settings\Application Data\Boss Media\PokerHeaven

mati1979
Válasz P8k3r kommentjére
2010. okt. 25. 18:54

Szia!

Alapból ide menti:
C:\Documents and Settings\felhasználói fiók\Local Settings\Application Data\Boss Media\PokerHeaven

szia

és ha nincs ilyen könyvtáram? a kliensben hol lehet állítani?

P8k3r
Válasz mati1979 kommentjére
2010. okt. 25. 21:37

szia

és ha nincs ilyen könyvtáram? a kliensben hol lehet állítani?

Azt sajnos nem tudom.De biztos, hogy nincs ilyen könyvtárad?

mati1979
Válasz P8k3r kommentjére
2010. okt. 25. 23:20

Azt sajnos nem tudom.De biztos, hogy nincs ilyen könyvtárad?

Tuti. A windows kereső sem talál semmi hasonlót. Nem lehet hogy a win7 miatt van?

Élő ügyfélszolgálat