Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

mati1979
Válasz 78draneR kommentjére
2010. okt. 28. 19:04

van:

elvileg felvettelek de lehet hiba van :-(

78draneR
Válasz mati1979 kommentjére
2010. okt. 28. 19:06

elvileg felvettelek de lehet hiba van :-(

hm, érdekes, esetleg ha megadnád a tiéd, megköszönném! :)

mati1979
2010. okt. 28. 19:07

hm, érdekes, esetleg ha megadnád a tiéd, megköszönném! :)

:-D [

mati1979
2010. okt. 28. 19:14

és igazad van, nálam is hibát ír...hát majd egyszer csak történik valami! :D

bár azt hittem telepítés utáni gondod van, de mindegy. nekem a másodlagos bejelentkezés okozta a gondot aszem.
start/sajátgép-jobb gomb/kezelés/szolg és kisz alkalm/szolgáltatások/másodlagos bejelentkezés ezt kell automatikusra rakni

78draneR
2010. okt. 28. 19:24

bár azt hittem telepítés utáni gondod van, de mindegy. nekem a másodlagos bejelentkezés okozta a gondot aszem.
start/sajátgép-jobb gomb/kezelés/szolg és kisz alkalm/szolgáltatások/másodlagos bejelentkezés ezt kell automatikusra rakni

Na ugyanazt írja ki.Igazából szerintem az a probléma hgoy nem tud csatlakozni a PostgreSQL-hez és ezért nem indítja el a HM-et.A feladatkezelőben sem jeleníti meg mint futó programot.Próbálkoztam azzal hogy új feladatként elindítottam a postgresql.exe-t de nem talált ilyet.
Tényleg érdekes mert eddig működött minden...

mati1979
2010. okt. 28. 19:27

Na ugyanazt írja ki.Igazából szerintem az a probléma hgoy nem tud csatlakozni a PostgreSQL-hez és ezért nem indítja el a HM-et.A feladatkezelőben sem jeleníti meg mint futó programot.Próbálkoztam azzal hogy új feladatként elindítottam a postgresql.exe-t de nem talált ilyet.
Tényleg érdekes mert eddig működött minden...

és nem változtattál semmin?
amúgy nekem végül egy konkurens oldal segített. ők pókerstratégiákkal foglalkoznak-ebből rájöhetsz :-). aszem ezt még így lehet, ott próbálkozz a fórumban!

78draneR
2010. okt. 28. 19:31

amúgy nekem végül egy konkurens oldal segített. ők pókerstratégiákkal foglalkoznak-ebből rájöhetsz :-). aszem ezt még így lehet, ott próbálkozz a fórumban!

Nem változtattam semmin.Mindenesetre köszi hogy segítettél, és rám pazaroltad az időd!:)
Átnézek máshová hátha ott találkozott valaki ezzel a problémával.

78draneR
2010. okt. 28. 19:43

Igazad volt! Más embernek is hasonló volt a problémája.Köszi mégegyszer a segítséget!
Szép estét!

mati1979
2010. okt. 28. 19:53

Igazad volt! Más embernek is hasonló volt a problémája.Köszi mégegyszer a segítséget!
Szép estét!

:-) GL!

Prof.B.
2010. okt. 29. 10:39

Sziasztok,

Fel eve mukodik gond nelkul a HM a gepemen. Operacios rendszer Windows7, virusirto Avast!. Egy hete nem pokereztem, gondoltam ma reggel ugyis koran reggel keltem, egy gyors session belefer. A holdem manager nem indult el. Jott az uzenet: ........ Failed to establish a connection to ‘127.0.0.1’ Szoval ez a postgresql-es cucc van elottem, mint amikor elsonek lottem be a HM-et. Mivel az utobbi session ota (ugy4-5 napja) semmit nem tettem fel a gepre, ertetlenul allok a helyzet elott. Csak a Windows7 es az avast! frssulhetett, meg max az adobe.....
Mar leallitottam es ujrainditottam a postgresql-t, ez nem segitett. Az Ujrainditasos csodamodszer sem segitett. Mivel erdemes probalkoznom? Valaki tapasztalt hasonlot?
Koszonom

Élő ügyfélszolgálat