Sziasztok,
Fel eve mukodik gond nelkul a HM a gepemen. Operacios rendszer Windows7, virusirto Avast!. Egy hete nem pokereztem, gondoltam ma reggel ugyis koran reggel keltem, egy gyors session belefer. A holdem manager nem indult el. Jott az uzenet: ........ Failed to establish a connection to ‘127.0.0.1’ Szoval ez a postgresql-es cucc van elottem, mint amikor elsonek lottem be a HM-et. Mivel az utobbi session ota (ugy4-5 napja) semmit nem tettem fel a gepre, ertetlenul allok a helyzet elott. Csak a Windows7 es az avast! frssulhetett, meg max az adobe.....
Mar leallitottam es ujrainditottam a postgresql-t, ez nem segitett. Az Ujrainditasos csodamodszer sem segitett. Mivel erdemes probalkoznom? Valaki tapasztalt hasonlot?
Koszonom
a helyére huzogattam, kíváncsi vagyok, hogy következőbe ott marad e
Nem jegyezte meg sajna a pozíciókat, ez így gáz, hogy minden új asztalnál nekem kell a helyére huzogatnom.
:( Sose fog ez összejönni. Már régóta próbálom beállítani rendesen de mindig van valami gond
:( Sose fog ez összejönni. Már régóta próbálom beállítani rendesen de mindig van valami gond
Jól, de közbe már rájöttem mi volt a gond, úgyhogy most jó
Már csak annyi érdekelne, hogy az alapbeállításokon kívül miket érdemes kitenni a HUD-ra ha Sit'n Go-t játszok.
Próbálok átállni PT-ről HM-re.
Ongame-en játszom.
Borzasztóan zavar és idegesít, hogy van ugyan HUD és működik is minden, de ha ráklikkelek egy asztalra, akkor villan egyet a HUD, ez természetes HM-nél?
Ezt a legújabb frissítés óta csinálja.
Más is tapasztalja ezt? Mert ha igen, akkor mégis csak PT marad, mert megőrülök ezektől a HUD villanásoktól.
Jav: Nem tudom, hogy mit oldottak meg HM-nél, mert le is fagytam...
Próbálok átállni PT-ről HM-re.
Ongame-en játszom.
Borzasztóan zavar és idegesít, hogy van ugyan HUD és működik is minden, de ha ráklikkelek egy asztalra, akkor villan egyet a HUD, ez természetes HM-nél?
Ezt a legújabb frissítés óta csinálja.
Más is tapasztalja ezt? Mert ha igen, akkor mégis csak PT marad, mert megőrülök ezektől a HUD villanásoktól.
"Force on top" miatt van, az nélkül meg ugye (egyenlőre?) nem megy a hud ongame-en