Még egy kérdésem lenne... :)
A képen látható átfedés vajon miért van?
Azt a HUD-ot el lehet tüntetni, hogy ki nyerte az utolsó 3 handet? Nekem ez csak a helyet foglalja..
- HUD Options --> Player Preferences --> Appearance Tab --> 'Show table avgs', szerintem
Sziasztok!
Újra lett húzva a gépem, letöltöttem az új Hm verziót és egyszerűrn nem tudok belépni.
Could not find the Config\HoldemManager. config file. Make sure you are running Holdem manager from correct directory.
Abból a könyvtárból nyitom ahova felmásoltam. Windows 7-em van így adminként indítottam. Secondary logon elinditva.
Mi lehet az oka annak hogy nem működik?
Én vagyok vak, vagy HM-ben nincs float, fold to float stat?
Srácok, a hud statisztikaablakot lehet valahogy méretezni? Keresgéltem a beállításoknál, de szokásom szerint nem találom.:p
vennék 1 db serial numbert valakitől olcsón. Starson fizetek.
Sziasztok!
Vágja valaki, hogy tudom beállítani a HM-ben, hogy a bonust is mutassa?
A settingsben találtam egy ilyen lehetőséget, hogy bonus beállítás, de a grafikonon nem jelenik meg, ha beállítom egy playerhez.
PLS help, ha valaki tudja...
Thx,
O.
Sziasztok!
Újra lett húzva a gépem, letöltöttem az új Hm verziót és egyszerűrn nem tudok belépni.
Could not find the Config\HoldemManager. config file. Make sure you are running Holdem manager from correct directory.
Abból a könyvtárból nyitom ahova felmásoltam. Windows 7-em van így adminként indítottam. Secondary logon elinditva.
Mi lehet az oka annak hogy nem működik?
Az új (nem a HM-el letöltött) PostgrSQL kell hozzá. A 9.0-ás verzióval megy nekem is!
Törölj le mindent, tedd fel csak a postgre-t, majd a HM-t postgre nélk. Menni kell neki. 6 órás szopás után jöttem rá :))