Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

BMWE46
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. okt. 30. 8:37

Még egy kérdésem lenne... :)
A képen látható átfedés vajon miért van?

Tyllus
2010. okt. 30. 9:19

Azt a HUD-ot el lehet tüntetni, hogy ki nyerte az utolsó 3 handet? Nekem ez csak a helyet foglalja..

- HUD Options --> Player Preferences --> Appearance Tab --> 'Show table avgs', szerintem

BMWE46
Válasz Tyllus kommentjére
2010. okt. 30. 10:55

- HUD Options --> Player Preferences --> Appearance Tab --> 'Show table avgs', szerintem

Megpróbálom...
Én vagyok vak, vagy HM-ben nincs float, fold to float stat?
Vagy az ingyenes verzióban nincs csak?

Vurczinger
Válasz MayerApu kommentjére
2010. okt. 30. 11:40

Sziasztok!
Újra lett húzva a gépem, letöltöttem az új Hm verziót és egyszerűrn nem tudok belépni.
Could not find the Config\HoldemManager. config file. Make sure you are running Holdem manager from correct directory.

Abból a könyvtárból nyitom ahova felmásoltam. Windows 7-em van így adminként indítottam. Secondary logon elinditva.

Mi lehet az oka annak hogy nem működik?

Tyllus
2010. okt. 30. 12:31

Én vagyok vak, vagy HM-ben nincs float, fold to float stat?

- Call Flop Cbet és a Bet vs missed TurnCbet in position; talán?

Matt Coburn
Válasz MayerApu kommentjére
2010. okt. 30. 17:06

Srácok, a hud statisztikaablakot lehet valahogy méretezni? Keresgéltem a beállításoknál, de szokásom szerint nem találom.:p

dj.reLax86
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. okt. 30. 18:17

vennék 1 db serial numbert valakitől olcsón. Starson fizetek.

Orang3J3ws99
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. okt. 30. 20:06

Sziasztok!

Vágja valaki, hogy tudom beállítani a HM-ben, hogy a bonust is mutassa?

A settingsben találtam egy ilyen lehetőséget, hogy bonus beállítás, de a grafikonon nem jelenik meg, ha beállítom egy playerhez.

PLS help, ha valaki tudja...

Thx,
O.

Orang3J3ws99
Válasz Vurczinger kommentjére
2010. okt. 30. 20:09

Sziasztok!
Újra lett húzva a gépem, letöltöttem az új Hm verziót és egyszerűrn nem tudok belépni.
Could not find the Config\HoldemManager. config file. Make sure you are running Holdem manager from correct directory.

Abból a könyvtárból nyitom ahova felmásoltam. Windows 7-em van így adminként indítottam. Secondary logon elinditva.

Mi lehet az oka annak hogy nem működik?

Az új (nem a HM-el letöltött) PostgrSQL kell hozzá. A 9.0-ás verzióval megy nekem is!
Törölj le mindent, tedd fel csak a postgre-t, majd a HM-t postgre nélk. Menni kell neki. 6 órás szopás után jöttem rá :))

mati1979
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. okt. 30. 20:19

Az új (nem a HM-el letöltött) PostgrSQL kell hozzá. A 9.0-ás verzióval megy nekem is!
Törölj le mindent, tedd fel csak a postgre-t, majd a HM-t postgre nélk. Menni kell neki. 6 órás szopás után jöttem rá :))

jó a 3as is, de valóban a külön telepítés segített nekem is.
mégegyszer köszi Orang3J3ws99!!!

Élő ügyfélszolgálat