sziasztok
amikor handeket játszok vissza, kilehet jelölni az összes kezet is vhogy? mert már unok annyit kattingatni mindig.
köszi mindenkinek :)
Segiteseg kellene!
Van egy kodom omaha managerhez+ vettem hm shopban egy holdem addont.
A laptopra ratudta tenni a kodokat, de sajnos a desktopra (amin 99%ban jatszom),oda meg nem. Ugyanugy csinaltam mind2 esetben, de nem ment, ezt irja ki:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Megprobaltam uninstallani a hm-et meg kitoroltem ezt: C:/programdata/xheo inc/sharedlicenses/holdemmanager.lic-et mert ezt talaltam egy masik forumon.
Ha valaki tud segiteni, azt megkoszonnem, irjatok pm-et vagy skype (danfiu1) vagy msn(danfiu kukac freemail pont hu)
thx
Microgaming
Sziasztok!
Új terembe mentem (tobet), és véleményem szerint a nem minden handet ment le. találkoztatok már ilyennel!? (HM 1.11.05 van fent)
Válaszotokat előre is köszi!
Nem tudjátok, hogyan kell kikapcsolni HM-ben, hogy a tálcán lávő Table Manager ne jelezze ki a session aktuális állását, amikor fölé viszem az egeret?
Mikor indítod a HM importot, és feljön talán Table selection ablak, amiben mutatja, hogy hány asztalon játszol, el tudod tüntetni a HUDot az asztalokról stb. Na ha ezt egyszer "X"-el kilövöm nem tudom újra elővarázsolni!
Hogyan lehet újra kirakni!?
Mikor indítod a HM importot, és feljön talán Table selection ablak, amiben mutatja, hogy hány asztalon játszol, el tudod tüntetni a HUDot az asztalokról stb. Na ha ezt egyszer "X"-el kilövöm nem tudom újra elővarázsolni!
Hogyan lehet újra kirakni!?
Sziasztok!
meg tudja nekem mondani valaki, hogy bwinen megy a Holdem Manager?
köszi
Az a Table Manager, ha bezárod,akkor úgy tudod újra elindítani, hogy nyomsz egy relaunch hud-ot.
HUD Options - Relaunch HUD
Sziasztok!
Van egy kis gondom, nem működik a Hud!
1 hete játszottam utoljára akkor nem volt semmi gond! Pár nappal ezelőtt updateltem a pokerstarst de nem játszottam.
Tegnap akartam, de a hud nem működik!
A Hm:1.11.05b, Windows 7 használok, a pokerstars angolra van alítva, és a handeket importálja de a hud nem jelenik meg!
Mikor elindítom az importálást ugye akkor meg nyílik egy ablak ami mutatja hogy melyik asztal stb stb, na ott az üres!
Valaki tud segíteni?
Köszi