Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

P8k3r
Válasz Jegi7342 kommentjére
2010. nov. 17. 22:26

sziasztok
amikor handeket játszok vissza, kilehet jelölni az összes kezet is vhogy? mert már unok annyit kattingatni mindig.

Jobb klikk egyik handre - Replay All Hands
így az összes handet visszatudod nézni egyszerre.

Jegi7342
Válasz P8k3r kommentjére
2010. nov. 17. 22:33

köszi mindenkinek :)

danfiu
Válasz Jegi7342 kommentjére
2010. nov. 18. 6:55

Segiteseg kellene!

Van egy kodom omaha managerhez+ vettem hm shopban egy holdem addont.

A laptopra ratudta tenni a kodokat, de sajnos a desktopra (amin 99%ban jatszom),oda meg nem. Ugyanugy csinaltam mind2 esetben, de nem ment, ezt irja ki:

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

Megprobaltam uninstallani a hm-et meg kitoroltem ezt: C:/programdata/xheo inc/sharedlicenses/holdemmanager.lic-et mert ezt talaltam egy masik forumon.

Ha valaki tud segiteni, azt megkoszonnem, irjatok pm-et vagy skype (danfiu1) vagy msn(danfiu kukac freemail pont hu)

thx

ironmike
Válasz danfiu kommentjére
2010. nov. 19. 8:49

Microgaming

Sziasztok!

Új terembe mentem (tobet), és véleményem szerint a nem minden handet ment le. találkoztatok már ilyennel!? (HM 1.11.05 van fent)
Válaszotokat előre is köszi!

White
Válasz ironmike kommentjére
2010. nov. 19. 11:29

Nem tudjátok, hogyan kell kikapcsolni HM-ben, hogy a tálcán lávő Table Manager ne jelezze ki a session aktuális állását, amikor fölé viszem az egeret?

ironmike
Válasz White kommentjére
2010. nov. 19. 13:24

Mikor indítod a HM importot, és feljön talán Table selection ablak, amiben mutatja, hogy hány asztalon játszol, el tudod tüntetni a HUDot az asztalokról stb. Na ha ezt egyszer "X"-el kilövöm nem tudom újra elővarázsolni!
Hogyan lehet újra kirakni!?

P8k3r
2010. nov. 19. 13:27

Mikor indítod a HM importot, és feljön talán Table selection ablak, amiben mutatja, hogy hány asztalon játszol, el tudod tüntetni a HUDot az asztalokról stb. Na ha ezt egyszer "X"-el kilövöm nem tudom újra elővarázsolni!
Hogyan lehet újra kirakni!?

Az a Table Manager, ha bezárod,akkor úgy tudod újra elindítani, hogy nyomsz egy relaunch hud-ot.
HUD Options - Relaunch HUD

miami
Válasz P8k3r kommentjére
2010. nov. 19. 13:55

Sziasztok!

meg tudja nekem mondani valaki, hogy bwinen megy a Holdem Manager?
köszi

ironmike
Válasz P8k3r kommentjére
2010. nov. 19. 14:10

Az a Table Manager, ha bezárod,akkor úgy tudod újra elindítani, hogy nyomsz egy relaunch hud-ot.
HUD Options - Relaunch HUD

Köszi hazaérek letesztelem!

Pókó51
2010. nov. 19. 14:47

Sziasztok!
Van egy kis gondom, nem működik a Hud!
1 hete játszottam utoljára akkor nem volt semmi gond! Pár nappal ezelőtt updateltem a pokerstarst de nem játszottam.
Tegnap akartam, de a hud nem működik!

A Hm:1.11.05b, Windows 7 használok, a pokerstars angolra van alítva, és a handeket importálja de a hud nem jelenik meg!

Mikor elindítom az importálást ugye akkor meg nyílik egy ablak ami mutatja hogy melyik asztal stb stb, na ott az üres!

Valaki tud segíteni?
Köszi

Élő ügyfélszolgálat