Más.
Tegnap nyomtam a Partypokeren WPT satot. Minden más asztalon működött a HM, csak ott nem. Megjelent a HUD, de üres fekete négyzeteket írt ki. A tablemanager látta az asztalt. A fejlécen no bet felirat virított. Fasza volt, hogy a legfontosabb versenyen nem működik. Valaki találkozott már ilyennel? Mi lehet az oka?
Mielőtt bereggeltem hozzájuk, megkérdeztem a supportot, hogy HM okés-e. Erre a szokásos ködös válasz jött, hogy még nem tiltott.
Köszi a segítséget előre is.
Valaki nem tudja hogy Ultimatebetnel mitől lehet az, hogy a hud feljön, de nem frissül? turneynál minden oké, cashnél meg nem...
Valaki nem tudja hogy Ultimatebetnel mitől lehet az, hogy a hud feljön, de nem frissül? turneynál minden oké, cashnél meg nem...
sziasztok
A segítségeteket megköszönném mert nagy bajban vagyok.
Az ongame hálózatban játszom és Holdem managert használok.
Eleinte jól működött de az utóbbi időben, gyakorlatilag egyik sessionról a másikra valami megváltozott és azóta fagyasztja a klienst.
Ha manager nélkül elindítom az asztalokat akkor semmi gond, de amint ráindítom az auto importot lefagy a kliens:(
a bwin és a bettson termében egyaránt.Mi lehet a baj? Kérem aki tud segítsen...
(A party-n és az Ipoker termeiben működik a hud)
hmmm....
Elgondolkodtató a dolog. Sajnos az a baj, hogy én át akarok térni teljesen a Full Tiltra, a PS-t meg pihentetni akarom egy jó darabig. No meg nekem egyenlőre az 55 dodós verzió is megfelelne. Esetleg alkudni lehet? :D
A segítségeteket megköszönném mert nagy bajban vagyok.
Az ongame hálózatban játszom és Holdem managert használok.
Eleinte jól működött de az utóbbi időben, gyakorlatilag egyik sessionról a másikra valami megváltozott és azóta fagyasztja a klienst.
Ha manager nélkül elindítom az asztalokat akkor semmi gond, de amint ráindítom az auto importot lefagy a kliens:(
a bwin és a bettson termében egyaránt.Mi lehet a baj? Kérem aki tud segítsen...
(A party-n és az Ipoker termeiben működik a hud)
Vettem egy small stakes holdem manager licenszet ezt két gépre is feltehetem(note, asztali)? Abból kiindulva kérdezzem mivel elvileg pl windows teljes licensznél is az van hivatalosan, h 3 gépre teheted fel: asztali, note és munkahelyi
válaszokat előre is köszönöm
Vettem egy small stakes holdem manager licenszet ezt két gépre is feltehetem(note, asztali)? Abból kiindulva kérdezzem mivel elvileg pl windows teljes licensznél is az van hivatalosan, h 3 gépre teheted fel: asztali, note és munkahelyi
válaszokat előre is köszönöm
hi all!
feltettem a legújabb frissítést, 1.11.05c-t, és azóta nem mutatja rushon a hudot. table manager megjelenik, látja az asztalt, de hud nincs, és néha olyat is csinál, hogy megjelenik a hud, 0-ás adatokkal, nevek nélkül. volt már reinstall is, a HM oldalán azt javasolták, de így sem jó(xp-t használok).
Valakinek hasonló gond/tipp? köszi!
igen, maximum 2 gépre teheted fel.