Mikor indítod a HM importot, és feljön talán Table selection ablak, amiben mutatja, hogy hány asztalon játszol, el tudod tüntetni a HUDot az asztalokról stb. Na ha ezt egyszer "X"-el kilövöm nem tudom újra elővarázsolni!
Hogyan lehet újra kirakni!?
Amúgy végre fasza a replayer az új bétában, antékat megodlották.
Tessék frissíteni:
http://www.holdemmanager.com/Downloads/Hm_1.11.05c.exe
Amúgy végre fasza a replayer az új bétában, antékat megodlották.
Tessék frissíteni:
http://www.holdemmanager.com/Downloads/Hm_1.11.05c.exe
Ezeket a rilízeket a HM fórumában lehet megtalálni:
Holdem Manager Forums - Powered by vBulletin
Valaki nem tudja hogy Ultimatebetnel mitől lehet az, hogy a hud feljön, de nem frissül? turneynál minden oké, cashnél meg nem...
Szerintem én hamarosan be fogok ruházni ebbe a szoftverbe. Illetve tuti biztos. Addig mondjuk lehet eltelik pár hét, mert a bankrollomat is fel kell töltenem, de mindenképp még idén szeretném elkezdeni.
Ha lesz tapasztalatom majd megírom.
Holdem Manager
Nah vállalkozó kedvű emberek, azt mondják ez lesz a jövő PT-je, aki kipróbálta megoszthatná a véleményét.
További linkek:
Holdem Manager statisztikák és azok elemzése
Holdem Manager bemutató videóval
Holdem Manager letöltés és vásárlás
Szerintem én hamarosan be fogok ruházni ebbe a szoftverbe. Illetve tuti biztos. Addig mondjuk lehet eltelik pár hét, mert a bankrollomat is fel kell töltenem, de mindenképp még idén szeretném elkezdeni.
Ha lesz tapasztalatom majd megírom.
Sziasztok
Tudom, hogy nem vagyok túl aktív felhasználó itt, de azért teszek egy próbát, hátha :)
Szóval van egy teljesen új, szűz, két gépen használható Holdem Managerem, amit szeretnék eladni. Új ára 90$ én 70$-ért adom. Fizetés PS-en, vagy MB-n lenne megoldható. Ha érdekel valakit priviben megbeszéljük a részleteket!
Köszönjük, számolj be mindenképp hogy milyen!
Sziasztok
Tudom, hogy nem vagyok túl aktív felhasználó itt, de azért teszek egy próbát, hátha :)
Szóval van egy teljesen új, szűz, két gépen használható Holdem Managerem, amit szeretnék eladni. Új ára 90$ én 70$-ért adom. Fizetés PS-en, vagy MB-n lenne megoldható. Ha érdekel valakit priviben megbeszéljük a részleteket!