Köszi az ötleteket, de még nem jutottam semmire.
UAC ki van kapcsolva (ha az a felhasználói fiókok felügyelete).
PostgreSQL-t pedig próbálom telepíteni, de valamilyen jelszót kér amit nem értek mi lehet.
Köszi az ötleteket, de még nem jutottam semmire.
UAC ki van kapcsolva (ha az a felhasználói fiókok felügyelete).
PostgreSQL-t pedig próbálom telepíteni, de valamilyen jelszót kér amit nem értek mi lehet.
Sziasztok!
Hogy lehetne megoldani hogy Merge hálózatban akkor is legyen HUD ha több azonos asztalon játszok. Mivel nincs külön azonosítója ha 2 db 3as don fut akkor váltogatja a statokat handek végén. Van erre megoldás?
Tudnátok segíteni hogy Holdem Managert, vagy Poker Trackert vegyek?
légysziiiii
Tudnátok segíteni hogy Holdem Managert, vagy Poker Trackert vegyek?
próbáld ki mindkettőt és amelyik jobban adja. De amúgy HM.
Hud
Üdv!
Pokerstarson sng-zem mi lehet az oka h. nincs Hud? Ha HM be meg visszanézek egy leosztást akkor meg beteszi! Autoimport megy asztalt kiírja, nickem kiválasztottam!
Mit nézzek még meg?
Ty
Köszi danfiu, a jelszó működött, de még mindig nem tudom feltelepíteni a postgreSQL-t. A telepítés végén a köv hibaüzenetet írja: Problem running post-install step. Installation may not complete correctly. The database cluster initialisation failed.
Illetve valakinek ötlete, hogy ez a kérdés mire utalhat: Is the server running on host "127.0.0.1" and accepting
TCP/IP connections on port 5432? Ezt a hibát még akkor írta amikor együtt akartam felrakni a hm-et és a postgreSQL-t, és sztem ez lehet az ok, amiért sehogy nem akar sikerülni.
fel akarom tenni a hm-et egy másik gépre és a fájlokat(leosztásokat) mikor importálja egyszerűen kifagy a windows és nem is akar elindulni.na most mi a teendő?