Köszi danfiu, a jelszó működött, de még mindig nem tudom feltelepíteni a postgreSQL-t. A telepítés végén a köv hibaüzenetet írja: Problem running post-install step. Installation may not complete correctly. The database cluster initialisation failed.
Illetve valakinek ötlete, hogy ez a kérdés mire utalhat: Is the server running on host "127.0.0.1" and accepting
TCP/IP connections on port 5432? Ezt a hibát még akkor írta amikor együtt akartam felrakni a hm-et és a postgreSQL-t, és sztem ez lehet az ok, amiért sehogy nem akar sikerülni.
ezzel kínlódtam én is!törölj le minden létező dolgot postgressel kapcs aztán instal HM és után post.utána elindult nálam is.
Üdv!
Pokerstarson sng-zem mi lehet az oka h. nincs Hud? Ha HM be meg visszanézek egy leosztást akkor meg beteszi! Autoimport megy asztalt kiírja, nickem kiválasztottam!
Mit nézzek még meg?
Ty
Üdv!
Pokerstarson sng-zem mi lehet az oka h. nincs Hud? Ha HM be meg visszanézek egy leosztást akkor meg beteszi! Autoimport megy asztalt kiírja, nickem kiválasztottam!
Mit nézzek még meg?
Ty
Üdv!
Mit nézzek még meg?
Ty
kerdeseim a kovetkezok:
-olvasom, hogy mik az optimalis ertekek a 6max asztalokhoz, de van valahol leiras az 5max asztalokhoz?
-mikor latom a jatekosokrol az adatokat jatek kozben es van vagyesen 5max es fullring adatai is akkor azt be lehet valahol allitani, hogy pl 5max asztalon csak az 5max statok jelenjenek meg?
koszonom
Újra kellett telepítenem HM-et különböző okok miatt.
A problémám, hogy valamiért nem jeleníti meg az össze ember statjait, köztük az enyémet sem mindenhol, csak asztalonként néhányét. Valahol 1et, máshol 2 vagy többet, azokat is össze-vissza, hiába húzom a helyére, következő asztalon már teljesen máshol van.
???
Ha valakinek van megoldási javaslata, azt szívesen venném :)
Köszönöm
Sziasztok
Az $USD EV mit jelent pontosan?
Ha pl vesztek egy leosztást, de az pozitív számot ír ki, akkor jól játszottam meg a kezet, és amennyit mutat az USD EV matematikailag annyit kellet vna nyernem?
pl 48$ vesztettem tegnap, de az USD EV 6.58at mutat. Akkor 6 dollárt kellet vna nyernem, matematikailag, vagy csak 6 dollárral kevesebbet 42$-t kellett volna vesztenem matematikailag?
HUd verseny bállítás
Hali!
Valaki segítsen, Nem mutatja a Hud-ot Versenyen asztalokon (pokerStars) a holdem manager, az import működik, cash asztalon működik is a hud! már mindent kipróbáltam de mégse megy....:( help-help
Újra kellett telepítenem HM-et különböző okok miatt.
A problémám, hogy valamiért nem jeleníti meg az össze ember statjait, köztük az enyémet sem mindenhol, csak asztalonként néhányét. Valahol 1et, máshol 2 vagy többet, azokat is össze-vissza, hiába húzom a helyére, következő asztalon már teljesen máshol van.
???
Ha valakinek van megoldási javaslata, azt szívesen venném :)
Köszönöm