Sziasztok
Az $USD EV mit jelent pontosan?
Ha pl vesztek egy leosztást, de az pozitív számot ír ki, akkor jól játszottam meg a kezet, és amennyit mutat az USD EV matematikailag annyit kellet vna nyernem?
pl 48$ vesztettem tegnap, de az USD EV 6.58at mutat. Akkor 6 dollárt kellet vna nyernem, matematikailag, vagy csak 6 dollárral kevesebbet 42$-t kellett volna vesztenem matematikailag?
nem ongame véletlenül? próbáld meg a table managerben az asztalt 10 fősre átállitani (jobb click az asztal nevére) sajna arra nem jöttem még rá, hogy mit kéne csinálni, hogy ne kelljen minden asztalhoz megtenni :/ az is érdekes, hogy csak az egyik gépemen csinálja ezt nekem :/
De ongame :) A javaslatod lényegében megoldotta a promlémám. Köszönöm. Csak ugye nekem is minden asztalnál meg kell csinálni.
HM-ben most találtam egy olyat a Player Preferences-nél, bal felül be lehet állítani "ongame konfigurációt" ami az asztalülőhelyekkel variál, az alatt lévő fülek közül az "Use for"-nál lehet látni.
Szerintem ez megoldaná, csak ha kilépek és újra indítom HM-t, akkor ez visszaáll"default"ra.
Mennyi gépen használhatom max a hm-et?
Mennyi gépen használhatom max a hm-et?
Hali!
Valaki segítsen, Nem mutatja a Hud-ot Versenyen asztalokon (pokerStars) a holdem manager, az import működik, cash asztalon működik is a hud! már mindent kipróbáltam de mégse megy....:( help-help
Azt tudja valaki hogy hogyan kell a pontos időt beállítani? Nekem minden versenyt 6 óra időeltolódással jelenít meg. A poker stars-on középeurópai idő van beállítva.
Akinek már egy ideje van HM.. az vegye fel velem a kapcsolatot.. legyen szíves , lenne egy 'jó pár' kérdésem :D
msn: lignarius@windowslive.com
Kijátszottam a Holdem Managert, megkaptam a regisztrációs kulcsot. Honnan tudom a legfrissebb verziót letölteni? Vagy ingyeneset kell, és azt kell teljessé tenni a kulccsal?