megpróbálom még1x megkérdezni:
Remélem ez nem "fish" kérdés:
Ha játékost elemzek, és tournamentnél leszűröm, hogy lehetne a default ( és az ott legördülő lehetőségek ) helyett más szűrést választani? Konkrétan a steal/fold to steal / bb call / sb call érdekelne..
Miért van, hogy a HUD-ot össze-vissza dobálja ki az asztalra? Hogy tudom beállítani, hogy automatikusan a megfelelő játékosok mellé, vagy közelébe tegye?
Filtert nem találok.Az nem csak a cashnél van?
Theát baloldalt cash és toruney alatt players -- azon belül tourneys -- és legalul report -- oda szeretnék a legördülők helyett stealre vonatkozó lekérdezést.
Illetve ha máshogy meg lehetne oldani, leírnád hogy?
Filtert nem találok.Az nem csak a cashnél van?
Theát baloldalt cash és toruney alatt players -- azon belül tourneys -- és legalul report -- oda szeretnék a legördülők helyett stealre vonatkozó lekérdezést.
Illetve ha máshogy meg lehetne oldani, leírnád hogy?
Hm hud
Bátyámmal mindketten most telepítettük újra a HM legújabb verzióját (1.11.05e) és két különböző gépen mindkettőnknél ugyanaz a probléma jelentkezik..Hiába állítjuk be ongame-en a 10es asztalon a statok helyét (ahol alul középen egy stat soha nem jelenik meg), a shorthanded asztalokra össze vissza pakolja be a statokat, már ha bepakolja. Van olyan hogy az 5statból csak random 2-3at dobál be, aztán a többi később vagy megjelenik vagy nem. Tudja valaki mi a teendő ilyenkor?
Előre is köszi!
Bátyámmal mindketten most telepítettük újra a HM legújabb verzióját (1.11.05e) és két különböző gépen mindkettőnknél ugyanaz a probléma jelentkezik..Hiába állítjuk be ongame-en a 10es asztalon a statok helyét (ahol alul középen egy stat soha nem jelenik meg), a shorthanded asztalokra össze vissza pakolja be a statokat, már ha bepakolja. Van olyan hogy az 5statból csak random 2-3at dobál be, aztán a többi később vagy megjelenik vagy nem. Tudja valaki mi a teendő ilyenkor?
Előre is köszi!
valaki hasonló problémával írt de nem vagyok benne biztos.valami ilyesmi válszt kapott:bwin 5max asztaloknál HUD megjelenítése
1. auto import bekapcsolva, HM importálja az elrejtett mappából is (aminél vedd ki a rejtést)
2. player preferences-nél állítsd be az ongame networköt, utána statokat ahogy szeretnéd
3. amikor bekapcsolod az Auto importot, akkor bejön a Table manager, aminek végig futnia kell, hogy legyenek statok. Plusz ezzel tudod beállítani, hogy a statok hol helyezkedjenek el!
4. Ehhez pedig az kell, hogy kiválasztod a Table manager -> Table -> Toggle test-et, de (!!!) a megnyitott asztalnál rámész az ülőhelyekre és ott kattintás után átállítod 10max-ra!
5. Így már mindenki statja látszódik, mindenkiét beállítod ahogy szeretnéd, és utána Table manager -> File -> Save positions.
Pár napja lett meg a HM, de még mundig küzdök a HUD-dal, úgyhogy úgy érzem itt az ideje, hogy írjak ide :D
Az a bajom, hogy William Hillen minden teljesen jól, megy a FullTilten viszont a saját statjaimat nem rakja ki. (próbáltam mindent, a disable player stats nincs pipálva, nem takarja ki másik, egyszerűen nem írja ki valamiért)
Továbbá be van állítva, hogy írja ki a BB számot is, de mindenkinél 0-t mutat.
Valakinek volt hasonló? Valami ötlet?
Pár napja lett meg a HM, de még mundig küzdök a HUD-dal, úgyhogy úgy érzem itt az ideje, hogy írjak ide :D
Az a bajom, hogy William Hillen minden teljesen jól, megy a FullTilten viszont a saját statjaimat nem rakja ki. (próbáltam mindent, a disable player stats nincs pipálva, nem takarja ki másik, egyszerűen nem írja ki valamiért)
Továbbá be van állítva, hogy írja ki a BB számot is, de mindenkinél 0-t mutat.
Valakinek volt hasonló? Valami ötlet?
Küldjél már ebből a varázserőből nekem is. :)
Nekem sajnos fennáll ez a probléma