Hello!
Az lenne a bajom h FTP-n multientry versenyeknél nem megy a HUDom, egyébként mindenütt megy faxán.
Mi lehet a gond?
Pls help.
Hello!
Az lenne a bajom h FTP-n multientry versenyeknél nem megy a HUDom, egyébként mindenütt megy faxán.
Mi lehet a gond?
Pls help.
betfair
Sziasztok!
Legfrisseb Hm-el betfair nemjeleníti meg a hud-ot?
Auto importnál bedobja table managert,de semmi nemtörténik utánna.
Mi a megoldás?
köszi
Sziasztok!
Azon gondolkodtam a minap, hogy mi lehet az az ideális időszak, aminek a hh-it érdemes a hud-ban megjeleníteni. Feltételezve, hogy ellenfelünk is fejlődik, ahogy telik az idő, a túl régi hh-k már félrevezetőek lehetnek.
Kinél mi van beállítva? Melyik a jobb: a nagyobb minta, vagy a kisebb, de frissebb minta?
Hud probléma
Üdv.
Ugyan eddig még csak a trial verziót használom, de lenne egy olyan gondom, hogy a HUD csak készpénzes asztalokon működik. Egy asztalos SNG esetében legyen az akár 6 max, akár 9 max sehogy se tudom életre bírni.
Probáltam Starson is és Full tilten is, egyiken se müködik.
Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
Köszi.
Sziasztok kezdo hm es vagyok ma toltottem le az egessz napom rament meg sem megy Ongame n jatszom es ha megjelennek a statok akkor teljesen ossze vissza mondjuk az ot jatekosbol 2 3 nak egyaltalan nem latszik az enyem a bal felso sarokban van a melletem ulo jatekose egy masik jatekoson
Nem tudja valaki h kell beallitani? javitok azt hiszem sikert koszonom nektek .habar nalam minden lehetseges valahol elszurom:(
Sziasztok kezdo hm es vagyok ma toltottem le az egessz napom rament meg sem megy Ongame n jatszom es ha megjelennek a statok akkor teljesen ossze vissza mondjuk az ot jatekosbol 2 3 nak egyaltalan nem latszik az enyem a bal felso sarokban van a melletem ulo jatekose egy masik jatekoson
Nem tudja valaki h kell beallitani?
Nem tudja valaki h kell beallitani?
Üdv all!
A postgreSQL-el van egy kis bajom, újra raktam a Holdem Managert, meg az SQl-t is, de egyszerűen nem bírom feltelepíteni. Jelszót kér az adatbázishoz, de semmit nem fogad el, kiírja, hogy nem jó... 5let?
Üdv all!
A postgreSQL-el van egy kis bajom, újra raktam a Holdem Managert, meg az SQl-t is, de egyszerűen nem bírom feltelepíteni. Jelszót kér az adatbázishoz, de semmit nem fogad el, kiírja, hogy nem jó... 5let?