5071-es hozzászólás idézete.
koszonom a valaszokat csak egy gondom van egyszer megjelent a table manager es azota se es magamtol nem talalom:(
user: postgres
pass: postgrespass vagy pgpass
Egyiket se fogadja el...
Itt egy kép: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Üdv all!
A postgreSQL-el van egy kis bajom, újra raktam a Holdem Managert, meg az SQl-t is, de egyszerűen nem bírom feltelepíteni. Jelszót kér az adatbázishoz, de semmit nem fogad el, kiírja, hogy nem jó... 5let?
rengeteg befejezetlen turney
Sziasztok!
Feltettem -rossz helyen- az Everest fórumban a kérdést, de ez igazából -szvsz- a HM hibája:
Everest Double Up 6max SnG, a tourney-k jelentős részét befejezetlennek minősíti. Csak a nyert meccsekkel csinál ilyet, nincs helyezés, sem nyeremény.
Amit sikerült elérnem, hogy az alepértelmezett Buy-in és rake átállításával sikerült... orvosolnom egy jelentős deficitet, de ezt gőzöm sincs, miért csinálja, kábé random ötből két nyertes SnG-vel.
Eljutottam már odáig, hogy manuálisan kijavítom: visszaézem az utolsó handet, beírom, hogy hányadik helyen végeztem, és mennyi a nyeremény.
Minden szép zöld, ennek ellenére refresh után sem veszi a "completed" versenyek közé, és a mérleg is hatalmas mínuszt mutat.
Így kábé minden adat hamis, amit közöl velem, egyedül a HUD az, aminek hasznát veszem.
Ha valaki találkozott már a problémával, esetleg tud rá megoldást, kérem jelezze.
Előre is köszönöm.
Még egy információt csatolnék: 94db incomplete SnG van eddig, ezeknél egytől egyig importálta az összes handet.
Köszi mindenkinek, aki segített, Én úgy oldottam meg, hogy fogtam a HM installerjét és csak azt piáltam ki, hogy a PostgreSQL-t rakja fel, így már gond nélkül felment és működik rendesen...
Még egy kérdés a HM csak ezzel az SQL rendszerrel kompatibilis vagy lehet használni más félét is?(online sql szerver, ha újra rakom a gépet, akkor is el tudjam érni és nem veszik el semmi)
Tesztelésképpen elindítottam a table scanner funkciót és az egész windowsomba megváltozott a betűtípusom. Újraindítás is megvolt, de nem lett a régi. Hol lehet visszaállítani??
irgum burgum a programozóknak h ilyen szar lett ez a része a hm-nek megcsinálva!
Az FTP új struktúrájú versenyein(multientry) nem mutatja a saját statjaimat az asztalnál a hud.... Van erre megoldás?