Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Jaky
Válasz wamcsi kommentjére
2011. jan. 29. 16:21

Sziasztok!

Most szeretnék új Pc-t vásárolni és a kérdésem az lenne hogy a holdem manager leosztásokat hogyan tudnám elmenteni és majd át tenni az új gépre? Lenne még egy kérdésem is az hogy azt irták ugye hogy a Holdem managert két gépen tudom használni maximum, ezen a gépemen fentvan már a HM és ha az új gépre is felteszem akkor az ugye már kettő , de én szeretnék venni egy laptopot is akkor azon már nemtudom használni? Vagy ezaz egész internet ip cím függő?
A válaszokat előre is köszi.

Üdv.

danfiu
Válasz Jaky kommentjére
2011. jan. 29. 16:34

Tok egyszeru, lekell menteni az adatbazist a hm-ben.Options,database management,export hands.

A licensz kulcsokat meg a HM oldalan lehet resetelni, szoval megoldhato.

Kopiii74
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. jan. 29. 17:55

HM nem catlakozik az adatbázishoz

Van némi kis problémám nekem is a HM-el. Valószínűleg vírusok tanyájává vált a gépem, mivel miután bekapcsolás után felállt volna a win7(64)-m, gyönyörű szép kék halállal ki is fagyott.
Az AVG progival sikerült letakarítanom minden férget, vírust meg fene tudja miket eltávolítani a gépemről. De sok minden mellet a törlődtek a böngészőim sütijei is, valamint ezzel együtt a HM sem akar csatlakozni az adatbázishoz. Szerintem törlődtek azok az adatok is, ami megmondja a HM-nek miként tud csatlakozni a psq adatbázishoz. Na mondanom sem kell, hogy nem csak a HM nem tudja a login adatokat, hanem én sem. Elvileg a postgres, postgrespass kombinációval kellene csatlakozni. De amikor pár hónapja a HM-et telepítettem (röpke 1 nap alatt :D) akkor erősen belegabalyodtam ezekbe a jelszós, adatbázisos útvesztőkbe. Mire sikerült elindítani, fogalmam sem volt már akkor hogy hogy is csináltam.

Szóval most röviden ott tartok, hogy : FOGALMAM SINCS HOGY OLDJAM MEG! :D

Tudom nehéz a legszakértőbbnek is elmenni a probléma leírásomon, de hát ehhez a témához sajnos elég laikus vagyok. Aki ezek után mégis a segítségemre szánja el magát, tudok skype és teamwiever elérhetőséget adni.
No meg persze hálátlan sem maradok!

HELP MEEE!!

Bandessz
Válasz Kopiii74 kommentjére
2011. jan. 31. 16:57

Üdv!
Pt-ről váltanék éppen HM-re. Minden meg is lenne, csak ugye a hud...
Találtam a fórumról nagyon szép leírást (ez úton is köszi Johnny Diablo) és sikerült is beállítani 10 maxon. Mindenkinek jó helyen vannak a statjai, minden oké, de mikor 5maxon játszom, csak pár ember statjai jelennek meg.
Mi lehet a hiba?
Mit kellene állítanom?

cursor 10
Válasz Bandessz kommentjére
2011. febr. 1. 8:30

Üdv!
Pt-ről váltanék éppen HM-re. Minden meg is lenne, csak ugye a hud...
Találtam a fórumról nagyon szép leírást (ez úton is köszi Johnny Diablo) és sikerült is beállítani 10 maxon. Mindenkinek jó helyen vannak a statjai, minden oké, de mikor 5maxon játszom, csak pár ember statjai jelennek meg.
Mi lehet a hiba?
Mit kellene állítanom?

Próbáld ezzel:
"valaki hasonló problémával írt de nem vagyok benne biztos.valami ilyesmi válszt kapott:bwin 5max asztaloknál HUD megjelenítése
1. auto import bekapcsolva, HM importálja az elrejtett mappából is (aminél vedd ki a rejtést)
2. player preferences-nél állítsd be az ongame networköt, utána statokat ahogy szeretnéd
3. amikor bekapcsolod az Auto importot, akkor bejön a Table manager, aminek végig futnia kell, hogy legyenek statok. Plusz ezzel tudod beállítani, hogy a statok hol helyezkedjenek el!
4. Ehhez pedig az kell, hogy kiválasztod a Table manager -> Table -> Toggle test-et, de (!!!) a megnyitott asztalnál rámész az ülőhelyekre és ott kattintás után átállítod 10max-ra!
5. Így már mindenki statja látszódik, mindenkiét beállítod ahogy szeretnéd, és utána Table manager -> File -> Save positions."

Bandessz
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. febr. 1. 14:08

Próbáld ezzel:
"valaki hasonló problémával írt de nem vagyok benne biztos.valami ilyesmi válszt kapott:bwin 5max asztaloknál HUD megjelenítése
1. auto import bekapcsolva, HM importálja az elrejtett mappából is (aminél vedd ki a rejtést)
2. player preferences-nél állítsd be az ongame networköt, utána statokat ahogy szeretnéd
3. amikor bekapcsolod az Auto importot, akkor bejön a Table manager, aminek végig futnia kell, hogy legyenek statok. Plusz ezzel tudod beállítani, hogy a statok hol helyezkedjenek el!
4. Ehhez pedig az kell, hogy kiválasztod a Table manager -> Table -> Toggle test-et, de (!!!) a megnyitott asztalnál rámész az ülőhelyekre és ott kattintás után átállítod 10max-ra!
5. Így már mindenki statja látszódik, mindenkiét beállítod ahogy szeretnéd, és utána Table manager -> File -> Save positions."

Igen ez volt amit oda-vissza már vagy hatszor megcsináltam, leellenőriztem. Csak ezt a mondatot nem értettem: "a megnyitott asztalnál rámész az ülőhelyekre és ott kattintás után átállítod 10max-ra!" De idő közben rájöttem :)
Köszi a segítséget!

kapec75
Válasz wamcsi kommentjére
2011. febr. 2. 9:51

Hi!
1.11.05e Holdem+omaha managert használom ami nemrég lett frissítve.
A problémám ami a frissítés után kezdődött:
FT előtt amikor két vagy 3 asztal van már csak shortabb az asztal egyszerűen összekeveri az addig jól működő hud-ot majd amikor vissza akarom rendezni eltünik 1 vagy akár kettő is. Eddig csak ez volt most már azt csinálja,hogy megduplázza a hudot:). Vissza semmilyen újraindítással nem tudom helyreállítani viszont amikor egy új asztalra kerülök azonnal helyreáll. Valamint a hud-on néha nem frissíti a statokat, pl 3bet után a playának 100%volt a fold to3betje(3 alkalomból) de nem dobta el és a hand el lett mentve, de még mind 100% (3)-ban dobott a hud szerint. Szal valami nagyon nem stimmel itt plz segítsen aki tudja mit kell csinálni...!
thx előre is.
UI:Ya mikrogaming.

Zsoltika01
Válasz kapec75 kommentjére
2011. febr. 2. 18:00

Leformáztam és újra telepítettem az egész gépemet,HM oldaláról letöltöttem a HM-et és ezt írja ki installálás közben.
Mit csinálok rosszul,itt mire gondol?
Lehet,hogy rossz helyről töltöttem le újra a HM-et?

Sorry colud not start the Secondary Logon Sevice.
Please start this service manually and run this installer again.

Pedro83
Válasz Zsoltika01 kommentjére
2011. febr. 2. 21:53

Mit kell beállítani, hogy a HUD megjegyezze az én statjaimat is?

Fix my stat position be van x-elve

5RayFinkle5
Válasz Zsoltika01 kommentjére
2011. febr. 2. 22:02

Leformáztam és újra telepítettem az egész gépemet,HM oldaláról letöltöttem a HM-et és ezt írja ki installálás közben.
Mit csinálok rosszul,itt mire gondol?
Lehet,hogy rossz helyről töltöttem le újra a HM-et?

Sorry colud not start the Secondary Logon Sevice.
Please start this service manually and run this installer again.

Üdv. Nekem is elég sokáig tartott míg megtaláltam hogyan lehet kiküszöbölni ezt a hibát.

Próbáld így:

XP-n a Start menü / Beállítások / Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatások alatt, Vistán és Win7-en a Start menü / alul keresésbe írd be, hogy services.msc és Ctrl-Shift-Enter. A megnyitott képernyőn lennie kell egy olyan sornak, hogy

Másodlagos bejelentkezés | Folyamatok… | <üres> | Letiltva vagy Kézi

Erre jobb klikk, Tulajdonságok, Indítás típusa: legyen Automatikus, utána klikk az Indítás gombra, majd Ok.

Élő ügyfélszolgálat