HM
Sziasztok!
Nemrég szereztem be/ kaptam egy Holdem Managert próbálom beállítani, de bizonyos dolgok nem igazán sikerülnek. Kezdő vagyok..
Vki tudna nekem segíteni privátban vagy itt???
HM
-nekem megjelenik, de például azokat a statokat összevissza rakja és ha a nevet feljebb viszem beállítom, akkor a stat nem jó.
-ha egy nevet jól beállítok, a többi nem lesz jó. beállítottam már a preferált helyet is.
-azt is érdekelne, hogy egy kezdő NL2 játékosnak milyen statot kellene megjeleníteni
válaszokat előre is köszönöm.
Kicsit kezd felidegelni ez az egész....nyihahaha
Üdv. Nekem is elég sokáig tartott míg megtaláltam hogyan lehet kiküszöbölni ezt a hibát.
Próbáld így:
XP-n a Start menü / Beállítások / Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatások alatt, Vistán és Win7-en a Start menü / alul keresésbe írd be, hogy services.msc és Ctrl-Shift-Enter. A megnyitott képernyőn lennie kell egy olyan sornak, hogy
Másodlagos bejelentkezés | Folyamatok… | <üres> | Letiltva vagy Kézi
Erre jobb klikk, Tulajdonságok, Indítás típusa: legyen Automatikus, utána klikk az Indítás gombra, majd Ok.
-nekem megjelenik, de például azokat a statokat összevissza rakja és ha a nevet feljebb viszem beállítom, akkor a stat nem jó.
-ha egy nevet jól beállítok, a többi nem lesz jó. beállítottam már a preferált helyet is.
Igen elolvastam már Kocka könyvét, tetszett.
Azt szeretném megkérdezni, azt hol tudom beállítani, hogy pontosan milyen adatokat mutasson a HM?
Én a HUD Options>Player preferences-ben próbáltam, new configot hoztam létre, beállítottam ami nekem kellene, apply> ok ,de így sem jelenik meg.
Lehet, hogy itt a HUD Options>Player preferences-ben rá kellene menni az importra, vagy exportra, azok mit jelentenek???
Vagy egyáltalán nem is itt kellene ezt csinálni???
Igen elolvastam már Kocka könyvét, tetszett.
Azt szeretném megkérdezni, azt hol tudom beállítani, hogy pontosan milyen adatokat mutasson a HM?
Én a HUD Options>Player preferences-ben próbáltam, new configot hoztam létre, beállítottam ami nekem kellene, apply> ok ,de így sem jelenik meg.
Azt is megcsináltam, de amikor visszamegyek az asztalra bal egérgombbal rámegyek vkire nem műkszik.
Hi!
1.11.05e Holdem+omaha managert használom ami nemrég lett frissítve.
A problémám ami a frissítés után kezdődött:
FT előtt amikor két vagy 3 asztal van már csak shortabb az asztal egyszerűen összekeveri az addig jól működő hud-ot majd amikor vissza akarom rendezni eltünik 1 vagy akár kettő is. Eddig csak ez volt most már azt csinálja,hogy megduplázza a hudot:). Vissza semmilyen újraindítással nem tudom helyreállítani viszont amikor egy új asztalra kerülök azonnal helyreáll. Valamint a hud-on néha nem frissíti a statokat, pl 3bet után a playának 100%volt a fold to3betje(3 alkalomból) de nem dobta el és a hand el lett mentve, de még mind 100% (3)-ban dobott a hud szerint. Szal valami nagyon nem stimmel itt plz segítsen aki tudja mit kell csinálni...!
thx előre is.
UI:Ya mikrogaming.
Mit kell beállítani, hogy a HUD megjegyezze az én statjaimat is?
Fix my stat position be van x-elve
Valaki?