de o azt nem tudja, h en ezt tudom.
Most meg fogtok csapkodni, de akkor is van pofám megkérdezni a grafikonokról, hogy tulképpen mit is jelentenek, vagy hogy is szokás értékelnő belőlük az eredményt.
Winnings : ezt gondolom a tényleges gyűjtögetett dollármennyiségnek
Showdown winnings: Gondolom azt jelententi, hogy amikor showdownig jutottam, és győztem.
Non-showdown winings: itt még showdown előtt győztem
Allin EV: ez az a pénz, amit allinnal gyűjtöttem vagy buktam
Na és akkor ezekből most mit hámozok ki?
Tehát ha például a non-showdown winnings piros vonalam nagyon a béka segge alatt van, miközben a showdown winnings értékem meg jóval magasabb, akkor ez most természetes dolog, vagy inkább arra utal, hogy túl sokat blöffölök a tétemen? Merhogy mikor nem jutunk showdownig, sokat vesztek. Bár nézem a grafikonon, végülis azt kihoztam nullába. :)
interpoker
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nemjeleníti meg a holdem manager a HUD-ot az Interpokeren.A leosztásokat megtudom nézni,söt mikor elinditom HM-et és bevagyok lépve az azstalokhoz,kidobja a table managert és ott látja is az asztalokat,söt 1-2 adatot megis jelenit az azstalnál,de a HUD az nemláccik.
Mit tegyek?
Kérlek segítsetek!
Köszönöm
Lujo
- viszont lehet hogy ő csak úgy tesz mintha nem tudná hogy te tudod, és te azt hiszed hogy nem tudja hogy te tudod, pedig deis.
Üdv!
(Először is elnézést szeretnék kérni, ha volt hasonló jellegű kérdés, de se erőm se időm végigolvasni ezt a pár ezer hsz-t. köszi!)
Most kezdtem el barátkozni a HM-es HUD-al, de sehogy se bírom az adatokat jól elhelyezni, hogy ne takarjon el vmit. 17"-os laptopom van. Lehet, hogy túl sok adatot raktam ki vagy 17-es képernyővel ne is próbálkozzak? (6max-os asztaloknál még simán kirakosgatom:)) (Vki megmutatná, hogy rendezi el és, hogy miket rak ki?)
1. auto import bekapcsolva, HM importálja az elrejtett mappából is (aminél vedd ki a rejtést)
2. player preferences-nél állítsd be az ongame networköt, utána statokat ahogy szeretnéd
3. amikor bekapcsolod az Auto importot, akkor bejön a Table manager, aminek végig futnia kell, hogy legyenek statok. Plusz ezzel tudod beállítani, hogy a statok hol helyezkedjenek el!
4. Ehhez pedig az kell, hogy kiválasztod a Table manager -> Table -> Toggle test-et, de (!!!) a megnyitott asztalnál rámész az ülőhelyekre és ott kattintás után átállítod 10max-ra!
5. Így már mindenki statja látszódik, mindenkiét beállítod ahogy szeretnéd, és utána Table manager -> File -> Save positions.
Szia, köszi kipróbáltam, de mindig át kell állítani mindegyik új asztalt 10-re és akkor lesz jó, bár lehet, hogy HM újraindítással lép csak életbe a mentés:) , de így már látszik mindenki sng-n is, és ez jó:) köszi mégegyszer
az miért van hogy a HUD csak az adott asztal leosztásai alapján írja ki az infókat, ha valakivel előtte játszottam akkor is 0 handet ír ki hozzá és semmi adatom nincs róla. saját magamról is csak az adott session adatait írja ki. Sőt ha új asztalra ültetnek akkor is nullázódik!
Help, köszi
Játszom $-os és €-os asztalon is, az érdekelne, hogy hogyan tudom megnézni, hogy külön a $-os és külön az €-os asztalokon mennyi rake-t termeltem?
A Reports fülön külön tudom venni a $-os és €-os asztalokat, de ott nem tudom megjeleníteni a rake-t.
A sessions fülön van rake opció, a HM már úgy jeleníti meg itt a rake-t, hogy átváltja az €-ot $-ra?
PL: 1€ rake-t az 1$-nak veszi, vagy aktuális árfolyamon kb 1,33-nak?
Játszom $-os és €-os asztalon is, az érdekelne, hogy hogyan tudom megnézni, hogy külön a $-os és külön az €-os asztalokon mennyi rake-t termeltem?
A Reports fülön külön tudom venni a $-os és €-os asztalokat, de ott nem tudom megjeleníteni a rake-t.
A sessions fülön van rake opció, a HM már úgy jeleníti meg itt a rake-t, hogy átváltja az €-ot $-ra?
PL: 1€ rake-t az 1$-nak veszi, vagy aktuális árfolyamon kb 1,33-nak?