Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

szencsike
Válasz VWRoli kommentjére
2011. febr. 27. 12:28

A saját statodat mindig az adott asztalnál lejátszott handek alapján mutatja, a többieknek mutatja az összeset.

Jó köszi még csak annyi hogy ez versenynél is így van?

Kopiii74
Válasz szencsike kommentjére
2011. febr. 27. 12:48

Sziasztok!

Nekem egy ideje olyan problémám van a HUD-al, hogy időnként spontán bezáródik. WIN7 (32bit) op. rendszerem van.
Most már ott tartok, hogy PS-en másodpercek alatt eltűnik a HUD, hiába nyomok neki relaunch hud-ot, 1-2 másodperc és volt-nincs. Próbáltam összefüggést keresni, hogy esetleg valami más programmal akad, de semmire sem jutottam. Ha FT-n játszom, ott talán kicsit stabilabb, de ott is előfordul ez a dolog.
Esetleg valami ötlet?

Prof.B.
Válasz Kopiii74 kommentjére
2011. febr. 27. 12:56

Sziasztok

Ongame-n van egy kis problemam a HUD-dal. 10 fos SNG-eket nyomok, de ahogy lefogyunk 6 fore, szetesik a HUD. 1-2 nev megmarad a statokkal, de azok is ossze-vissza kerulnek az asztalon. Hiaba inditom ujra a HUD-ot , nem tortenik semmi. Neztem a player preferences-nel, de elvileg minden jo. Nincs masik tornas HUD configom, csak egy. Nem igazan ertem. Talalkozott mar hasonloval valaki?

VWRoli
2011. febr. 27. 14:57

Jó köszi még csak annyi hogy ez versenynél is így van?

igen.

Johnny Diablo
Válasz Prof.B. kommentjére
2011. febr. 27. 15:04

Sziasztok

Ongame-n van egy kis problemam a HUD-dal. 10 fos SNG-eket nyomok, de ahogy lefogyunk 6 fore, szetesik a HUD. 1-2 nev megmarad a statokkal, de azok is ossze-vissza kerulnek az asztalon. Hiaba inditom ujra a HUD-ot , nem tortenik semmi. Neztem a player preferences-nel, de elvileg minden jo. Nincs masik tornas HUD configom, csak egy. Nem igazan ertem. Talalkozott mar hasonloval valaki?

player preferences-nél állítsd be az ongame networköt, utána statokat ahogy szeretnéd.
bekapcsolod az Auto importot, bejön a Table manager, aminek végig futnia kell, hogy legyenek statok. Ezzel tudod beállítani, hogy a statok hol helyezkedjenek el!
Kiválasztod a Table manager -> Table -> Toggle test-et, de (!!!) a megnyitott asztalnál rámész az ülőhelyekre és ott kattintás után átállítod 10max-ra!
Így már mindenki statja látszódik, mindenkiét beállítod ahogy szeretnéd, és utána Table manager -> File -> Save positions.

Mackó
Válasz danfiu kommentjére
2011. febr. 27. 20:18

Szia, sokaig nekem is ez volt a problemam. De nagyon egyszeru a megoldas. Megy a verseny, megnyitod a table managert,table, table finder. Ott lesznek asztalok, kivalasztod az amelyikre a hud-ot akarod kipakolni, aztan latni fogsz egy piros negyzetet, megfogod es az asztalra huzod. Aztan leokezod. Egybol megfog jelenni a hud. Ha nem volt ertheto szoljal:)

Jah es az fontos, hogyha atultetnek masik asztalhoz, akkor ezt megkell csinalni mindig.

danfiu!
Szeretlek!
Köszi!!!

szencsike
Válasz Mackó kommentjére
2011. febr. 28. 11:49

Segítsetek légyszi!

Versenyt játszom a fulltilten de a hm-ben mikor results fülön nézem a tourokat nem irja ki hogy hány buyines illetve hányadik lettem mennyit kaptam nekem kell külön mindig beállítani ez nagyon gáz gondolom ez alapból nem így van!

Nagyon örülnék ha valakinek lenne valami jó ötlete.

- szoftver és a handhistory is angol!

yodalino
2011. febr. 28. 14:41

Valaki meg tudná nekem mondani, hogyan kell session közben handeket megjelölni?

dejani
2011. febr. 28. 20:22

Hali.

Letezik olyan beallitas a HM-ben amivel egy adott szinten szerzett leosztasokat mutatja az embereknel a HUD? Peladul csak a NL25-os leozstasokat jelenitse meg a HUD az embereknel es mas limiten szerzett leosztasoakt nem.

Illetve egy kis off. Hogy van angolul, hogy "En jobban szeretem az ilyen mutatasokat." Koszi.

Joc
Válasz yodalino kommentjére
2011. febr. 28. 20:33

Valaki meg tudná nekem mondani, hogyan kell session közben handeket megjelölni?

Én is a minap tanultam straubbazsi-tól. Katt a HUD-on ballal arra az ablakra, amiben az utolsó 3 leosztást írja mindig, aztán a felugró ablakban bepipálod.

Élő ügyfélszolgálat