A saját statodat mindig az adott asztalnál lejátszott handek alapján mutatja, a többieknek mutatja az összeset.
Sziasztok!
Nekem egy ideje olyan problémám van a HUD-al, hogy időnként spontán bezáródik. WIN7 (32bit) op. rendszerem van.
Most már ott tartok, hogy PS-en másodpercek alatt eltűnik a HUD, hiába nyomok neki relaunch hud-ot, 1-2 másodperc és volt-nincs. Próbáltam összefüggést keresni, hogy esetleg valami más programmal akad, de semmire sem jutottam. Ha FT-n játszom, ott talán kicsit stabilabb, de ott is előfordul ez a dolog.
Esetleg valami ötlet?
Sziasztok
Ongame-n van egy kis problemam a HUD-dal. 10 fos SNG-eket nyomok, de ahogy lefogyunk 6 fore, szetesik a HUD. 1-2 nev megmarad a statokkal, de azok is ossze-vissza kerulnek az asztalon. Hiaba inditom ujra a HUD-ot , nem tortenik semmi. Neztem a player preferences-nel, de elvileg minden jo. Nincs masik tornas HUD configom, csak egy. Nem igazan ertem. Talalkozott mar hasonloval valaki?
Jó köszi még csak annyi hogy ez versenynél is így van?
Sziasztok
Ongame-n van egy kis problemam a HUD-dal. 10 fos SNG-eket nyomok, de ahogy lefogyunk 6 fore, szetesik a HUD. 1-2 nev megmarad a statokkal, de azok is ossze-vissza kerulnek az asztalon. Hiaba inditom ujra a HUD-ot , nem tortenik semmi. Neztem a player preferences-nel, de elvileg minden jo. Nincs masik tornas HUD configom, csak egy. Nem igazan ertem. Talalkozott mar hasonloval valaki?
Szia, sokaig nekem is ez volt a problemam. De nagyon egyszeru a megoldas. Megy a verseny, megnyitod a table managert,table, table finder. Ott lesznek asztalok, kivalasztod az amelyikre a hud-ot akarod kipakolni, aztan latni fogsz egy piros negyzetet, megfogod es az asztalra huzod. Aztan leokezod. Egybol megfog jelenni a hud. Ha nem volt ertheto szoljal:)
Jah es az fontos, hogyha atultetnek masik asztalhoz, akkor ezt megkell csinalni mindig.
Segítsetek légyszi!
Versenyt játszom a fulltilten de a hm-ben mikor results fülön nézem a tourokat nem irja ki hogy hány buyines illetve hányadik lettem mennyit kaptam nekem kell külön mindig beállítani ez nagyon gáz gondolom ez alapból nem így van!
Nagyon örülnék ha valakinek lenne valami jó ötlete.
- szoftver és a handhistory is angol!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogyan kell session közben handeket megjelölni?
Hali.
Letezik olyan beallitas a HM-ben amivel egy adott szinten szerzett leosztasokat mutatja az embereknel a HUD? Peladul csak a NL25-os leozstasokat jelenitse meg a HUD az embereknel es mas limiten szerzett leosztasoakt nem.
Illetve egy kis off. Hogy van angolul, hogy "En jobban szeretem az ilyen mutatasokat." Koszi.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogyan kell session közben handeket megjelölni?