Allitolag matol meglehet venni a Leakbuster PLO verziojat, hivatalos release announcement meg 8-an. Tuti megveszem:)Es tok jo, mert a Tom Chambers (learnedfromtv) segitett a program fejlesztesben!Ugy hallottam utos lesz!
azt nem tudod véletlenül, hogy omaha hilo változata is készült-e?
Nekem olyan kérdésem van, hogyan tudom beállítani hogy a grafikon mutassa a rakebacket is?
Sziasztok!
Egy nagyon noob kérdés:
Jelenleg a HM trial verzióját használom de ma megjött a rendes licence-em.
Kell valami biztonsági mentést csinálnom a handekről amik már bent vannak az adatbázisban?
Ha jól látom a trial egy butított verzió, így complett új install lesz.
Kérdés hogy a handekkel mi történik ilyenkor.
Előre is köszi a segítséget.
Nekem olyan kérdésem van, hogyan tudom beállítani hogy a grafikon mutassa a rakebacket is?
Sziasztok!
Egy nagyon noob kérdés:
Kell valami biztonsági mentést csinálnom a handekről amik már bent vannak az adatbázisban?
Sziasztok!
Érdekes problémám van a HUD-ommal... !
ongamen és FTP-n gond nélkül müködik, de Starson csak akkor jönnek fel a statok ha a table managerben megkerestetem vele, de pl versenynél ahogy átültetnek azt az asztalt megint a table managerben kell megtaláltatnom vele hogy feldobja a statokat... a másik két teremben semmilyen ilyen problámán nincs, és nem értem mi lehet a baj.. :/ vkinek vmi hasonló?
Sziasztok!
Érdekes problémám van a HUD-ommal... !
ongamen és FTP-n gond nélkül müködik, de Starson csak akkor jönnek fel a statok ha a table managerben megkerestetem vele, de pl versenynél ahogy átültetnek azt az asztalt megint a table managerben kell megtaláltatnom vele hogy feldobja a statokat... a másik két teremben semmilyen ilyen problámán nincs, és nem értem mi lehet a baj.. :/ vkinek vmi hasonló?
Sziasztok!
Egy nagyon noob kérdés:
Köszi a válaszokat!
Egyébként valahol a HM-ben is van valami archív funkció nem?
Mindenképpen magát az adatbázist kell buzerálni ha akarok egy másolatot? (függetlenül a jelenlegi szituációtól)