Letezik olyan beallitas a HM-ben amivel egy adott szinten szerzett leosztasokat mutatja az embereknel a HUD? Peladul csak a NL25-os leozstasokat jelenitse meg a HUD az embereknel es mas limiten szerzett leosztasoakt nem.
Illetve egy kis off. Hogy van angolul, hogy "En jobban szeretem az ilyen mutatasokat." Koszi.
Letezik olyan beallitas a HM-ben amivel egy adott szinten szerzett leosztasokat mutatja az embereknel a HUD? Peladul csak a NL25-os leozstasokat jelenitse meg a HUD az embereknel es mas limiten szerzett leosztasoakt nem.
Illetve egy kis off. Hogy van angolul, hogy "En jobban szeretem az ilyen mutatasokat." Koszi.
akkor sorry, rosszul tudtam
Kérdeznék én is valamit, hogy lehet grafikont készíteni adott időszak alatt lejátszott versenyekről? Egyszerűen nem találom a kismillió opció között, pedig biztos hogy van ilyen.
Koszi mindkettotoknek.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogyan kell session közben handeket megjelölni?
Kérdeznék én is valamit, hogy lehet grafikont készíteni adott időszak alatt lejátszott versenyekről? Egyszerűen nem találom a kismillió opció között, pedig biztos hogy van ilyen.
Tourney/Results, beállítod az adott időszakot amire kíváncsi vagy (Date filter, Between) utána a graph fülre kattintva csak az adott időszak versenyei fognak szerepelni a grafikonon.
Ah, megvan, frankó, köszi szépen! :)
weeee:D
Allitolag matol meglehet venni a Leakbuster PLO verziojat, hivatalos release announcement meg 8-an. Tuti megveszem:)Es tok jo, mert a Tom Chambers (learnedfromtv) segitett a program fejlesztesben!Ugy hallottam utos lesz!