Nem tudjátok, hogy lehetne beállítani, hogy a Rush hand-eket külön kezelje a normál HH-któl?
Köszi előre!
HUD hiba
Sziasztok
HM 1.10.01-et használok, mind cg-n mind mtt-n, mind sng-n hibátlanul ment a hud, egy ideje csak DON-ozok, nem nagyon ment közben a HM így a HUD sem. A napokban elakartam kezdeni HUD-al DON-t játszani, de csak all-ineknél villan fel egy pillanatra, MTT-n az első átültetésik müködik, utána eltünik, CG-n most nem próbáltam, ma újra telepítettem a komplett HM-et, hibátlanul vissza importálta a handeket, mindent letudok olvasni a HM-en belül csak az asztalra nem rakja ki a HUD-ot, player prefi USE forjában elvben minden beállítás korrekt de nem kellett hozzányúlni hogy eltünjön a HUD, egyik héten még volt aztán nem. Mindez everesten.
ha van valakinek ötlete megköszönöm
Laptopra is fel akartam tenni a HMet második példányként de valamiért nem akarja feltenni a PostgreSQL-t. Milyen okok lehetnek?
gyors kerdes: 15 napos verzióban használható a HUD?
gyors válasz: igen :)
gyors kerdes: 15 napos verzióban használható a HUD?
Próbáld a relunch hud funkciót, hátha akkor kiteszi!
HM statok
Valaki egy viszonylag nagy minta alapján megtudná határozni, hogy 6 handed nl50-n kb. mik az átlagos agresszió faktorok Flopon, Turn-n, Riveren, illetve preflop és Total AF értékekben? Kb.mik azok a határértékek az egyes utcákon, amitől már overagro-nak tekinthető az ellenfél? Más téteken játszók is leírhatják, legalább össze lehetne hasonlítani, mennyire dinamikusan változik az egyes szinteken az AF.
Köszönettel: Zoliii
Sziasztok. Olyan problémám lenne 2010 decemberében megvettem a Holdem managert. De a handhistory már 2010 novemberében is mentve lett de nem volt a pokerstars angolra állítva.(valószínűleg ezért nem látja azokat a versenyeket a HM) Hogyan tudnám azokat a handeket, versenyeket visszanézni? Universal replayerrel probáltam de azzal sem sikerült. Előre is köszönöm annak aki veszi a fáradságot és próbál segíteni. Üdv.
Sziasztok!
Importáltam rengeteg handet, de a SnG-n csak az aktuális asztal statjait teszi ki( Full tilten) nem csak a többi játékosét, hanem az enyémet is. Ez valami beállítás kérdése? Tudna valaki segíteni? Kösz