Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Tir-X
Válasz Quleer kommentjére
2011. márc. 24. 20:38

Sziasztok. Olyan problémám lenne 2010 decemberében megvettem a Holdem managert. De a handhistory már 2010 novemberében is mentve lett de nem volt a pokerstars angolra állítva.(valószínűleg ezért nem látja azokat a versenyeket a HM) Hogyan tudnám azokat a handeket, versenyeket visszanézni? Universal replayerrel probáltam de azzal sem sikerült. Előre is köszönöm annak aki veszi a fáradságot és próbál segíteni. Üdv.

Szerintem sehogy. Max írsz egy kis progit, ami átkonvertálja az összes handhistory filet magyarról angolra. Párezerért (ok, azért több mint párezerért) talán meg is csinálja valamelyik egyetemista, nem olyan vészes :)

Mást sztem nem lehet kezdeni a magyar hh-kal.

Johnny Diablo
Válasz Tir-X kommentjére
2011. márc. 24. 20:43

Szerintem sehogy. Max írsz egy kis progit, ami átkonvertálja az összes handhistory filet magyarról angolra. Párezerért (ok, azért több mint párezerért) talán meg is csinálja valamelyik egyetemista, nem olyan vészes :)

Mást sztem nem lehet kezdeni a magyar hh-kal.

hát én azért kérnék egy HH emailben az oldaltól angol nyelven. egyszerűbbnek tűnik. stars pl automatikusan küld ha kéred.

Tir-X
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. márc. 24. 21:06

Nem igazán. Starson is max az utolsó 100 handet, vagy az utolsó 1 hét handjeit lehet lekérni. Szóval ez sem működik. Tournamentnél nemtom van-e max.

Quleer
Válasz Tir-X kommentjére
2011. márc. 24. 21:15

akkor így jártam . kössz azért a segítséget!

VWRoli
Válasz Quleer kommentjére
2011. márc. 24. 21:45

akkor így jártam . kössz azért a segítséget!

Azért én megkérdezném a stars supportját.

Johnny Diablo
Válasz Tir-X kommentjére
2011. márc. 24. 22:16

Nem igazán. Starson is max az utolsó 100 handet, vagy az utolsó 1 hét handjeit lehet lekérni. Szóval ez sem működik. Tournamentnél nemtom van-e max.

akkor velem kivételeznek :)

qweewq
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 24. 22:45

Player preferencesben tudod rárakni a HUD-ra. Csak CG-nél működik.

Hy
azt tudom, hogy ott tudom berakni a hudba, de hol állítom be az 5 perces autoscent vagy mit, mert nem frissül mindenkinél 1et mutat, CG persze
köszi

pythianer
Válasz qweewq kommentjére
2011. márc. 25. 17:22

rush

Hali!

Nekem olyan problémám lenne, hogy ha rush pokert játszok nem importálja be a handeket. Más esetben minden ok. Lehet ezzel kezdeni valamit?

Sambenez
Válasz pythianer kommentjére
2011. márc. 25. 17:46

Hali!

Nekem olyan problémám lenne, hogy ha rush pokert játszok nem importálja be a handeket. Más esetben minden ok. Lehet ezzel kezdeni valamit?

Lehet. A legfrissebb verziót kell használni.

pythianer
Válasz Sambenez kommentjére
2011. márc. 25. 18:27

Lehet. A legfrissebb verziót kell használni.

Letöltöttem az elvileg legfrissebb verziót: 1.11.06c. Frissítettem. Be is importálta a HMArchive könyvtárba, de a Managerben nem jeleníti meg a handeket. Ilyenkor mit lehet tenni?

Élő ügyfélszolgálat