Sziasztok!
Importáltam rengeteg handet, de a SnG-n csak az aktuális asztal statjait teszi ki( Full tilten) nem csak a többi játékosét, hanem az enyémet is. Ez valami beállítás kérdése? Tudna valaki segíteni? Kösz
Multi Table
"Megmutatja, hogy a játékos mennyi asztalon játszik éppen. A scanner-nek futnia kell hozzá egyfolytában (mondjuk be kell állítani, hogy autoszkenneljen ~5 percenként)"
Hol kell ezt beállítani? ty
Multi Table
"Megmutatja, hogy a játékos mennyi asztalon játszik éppen. A scanner-nek futnia kell hozzá egyfolytában (mondjuk be kell állítani, hogy autoszkenneljen ~5 percenként)"
Hol kell ezt beállítani? ty
Sziasztok tavaly megvettem a HM-et. Az lenne a kérdésem,hogy vettem egy új laptopot és erre, hogy kell áttenni? Vagy meg kell vegyem mégegyszer?
Köszönöm a segítséget
Sziasztok tavaly megvettem a HM-et. Az lenne a kérdésem,hogy vettem egy új laptopot és erre, hogy kell áttenni? Vagy meg kell vegyem mégegyszer?
Köszönöm a segítséget
alapból így van, hogy az sngknél a saját statjaidat csak az adott asztal alapján látod. ez így jó
hát ha csak egy gépre tetted fel eddig nem kell megvedd megint. ugyanúgy letöltöd csak 2es számú gépet adsz meg neki. ennyi. a handeket nem tudom hogy tudod átmásolni mert azt még nem csináltam.
Van backup/restore a menüben (azt nem tudom mennyire működik jól), azzal lehet csinálni egy mentést, a másik gépen meg visszaállítani. Elvileg az összes handet, beállítást, stb. átviszi.
Van backup/restore a menüben (azt nem tudom mennyire működik jól), azzal lehet csinálni egy mentést, a másik gépen meg visszaállítani. Elvileg az összes handet, beállítást, stb. átviszi.
Az én problémámra nem tud valaki megoldást?