Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Heyman
Válasz Reignlord kommentjére
2011. márc. 24. 9:40

Sziasztok!

Importáltam rengeteg handet, de a SnG-n csak az aktuális asztal statjait teszi ki( Full tilten) nem csak a többi játékosét, hanem az enyémet is. Ez valami beállítás kérdése? Tudna valaki segíteni? Kösz

alapból így van, hogy az sngknél a saját statjaidat csak az adott asztal alapján látod. ez így jó

qweewq
Válasz Heyman kommentjére
2011. márc. 24. 11:49

Multi Table

"Megmutatja, hogy a játékos mennyi asztalon játszik éppen. A scanner-nek futnia kell hozzá egyfolytában (mondjuk be kell állítani, hogy autoszkenneljen ~5 percenként)"

Hol kell ezt beállítani? ty

Joc
Válasz qweewq kommentjére
2011. márc. 24. 12:54

Multi Table

"Megmutatja, hogy a játékos mennyi asztalon játszik éppen. A scanner-nek futnia kell hozzá egyfolytában (mondjuk be kell állítani, hogy autoszkenneljen ~5 percenként)"

Hol kell ezt beállítani? ty

Player preferencesben tudod rárakni a HUD-ra. Csak CG-nél működik.

barog88
2011. márc. 24. 13:33

Sziasztok tavaly megvettem a HM-et. Az lenne a kérdésem,hogy vettem egy új laptopot és erre, hogy kell áttenni? Vagy meg kell vegyem mégegyszer?
Köszönöm a segítséget

Johnny Diablo
Válasz barog88 kommentjére
2011. márc. 24. 13:37

Sziasztok tavaly megvettem a HM-et. Az lenne a kérdésem,hogy vettem egy új laptopot és erre, hogy kell áttenni? Vagy meg kell vegyem mégegyszer?
Köszönöm a segítséget

hát ha csak egy gépre tetted fel eddig nem kell megvedd megint. ugyanúgy letöltöd csak 2es számú gépet adsz meg neki. ennyi. a handeket nem tudom hogy tudod átmásolni mert azt még nem csináltam.

Reignlord
2011. márc. 24. 15:15

alapból így van, hogy az sngknél a saját statjaidat csak az adott asztal alapján látod. ez így jó

Fulltiltes 45fős Sngket játszok. A többi játékosét akivel korábban játszottam és importáltam a handjeiket, azokat sem teszi fel????

Kösz

Joc
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. márc. 24. 15:26

hát ha csak egy gépre tetted fel eddig nem kell megvedd megint. ugyanúgy letöltöd csak 2es számú gépet adsz meg neki. ennyi. a handeket nem tudom hogy tudod átmásolni mert azt még nem csináltam.

Van backup/restore a menüben (azt nem tudom mennyire működik jól), azzal lehet csinálni egy mentést, a másik gépen meg visszaállítani. Elvileg az összes handet, beállítást, stb. átviszi.

Tir-X
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 24. 15:33

Van backup/restore a menüben (azt nem tudom mennyire működik jól), azzal lehet csinálni egy mentést, a másik gépen meg visszaállítani. Elvileg az összes handet, beállítást, stb. átviszi.

Alapból a rendszermeghajtó gyökerébe ment minden HH-t. Fogod a mappát, átrakod a laptopra, és beimportálod.

Amúgy ha csereként vetted, tehát a régi gépet nem használod, akkor egyest is megadhatsz neki. De igen, a lényeg, hogy nehogy nekem megvedd itt még egyszer :) Egyszer kifizetted, utána annyiszor telepíted fel és aktiválod majd a kóddal újra, ahányszor tetszik.

Tyllus
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 24. 16:23

- jó is az, még a HUD beállításokat is tökéletesen átvitte nekem egy Xp->W7 költözésnél.

Quleer
Válasz Tyllus kommentjére
2011. márc. 24. 20:20

Az én problémámra nem tud valaki megoldást?

Élő ügyfélszolgálat