Kérdés
Sziasztok!
Pls segítsen valaki.
Megvettem a pro version-t és felraktam,(w7-64b) és működik a Boss mediás termeknél és Ipokernél, viszont Ps-en és FT-en nem megy sem a HUD, sem a handjeimet sem látja... Beállítottam az import foldert, de nem megy. Most uninstall volt és visszaraktam, de amikor autamatic találja meg indításkor a HH-kat, most sem talált sem fulltiltest sem starsost.
Ehhez én nem igazán értek, valaki ha tudja mi lehet akkor írja már meg.
Köszi szépen, ANDRJ
ftp és ps handeket ha magyar nyelven menti, akkor nem fog sikerülni. állítsd át angolra, ha még nincs.
befejezetlen versenyek, újra
Kérdésem a következő:
a nem általános fizetési struktúrájú versenyek veszteségként, illetve befejezetlen versenyként vannak elkönyvelve HM-ben.
Ilyenekre gondolok, mint 1st-2nd ticket, megnyerem, HM szerint befejezetlen, buy-in mínusz.
Hol tudom ezt "manuálisan" beállítani?
HUD-on be tudom állítani h a játékosok nevéből hány karaktert mutasson?
Olyat szeretnék, hogy az auto rate az összes hand alapján mutassa a calling station jelet a játékosnál, miközben a tourney HUD filter BB szerint van beállítva. (jelenleg az auto rate nem is reagál pedig enable van állítva)
úgy értem h pl amint 30 bb-ről 15 bb-re esik a játékos, a 15 BB-s statjait látom azzal a BB számmal lejátszott handek alaján és mellé beficccen az autorate-s jel az összes hand alapján, amennyiben magas VPIP-el dolgozik összeségében.
Miért lehet az, hogy nem jelenik meg a replayer a HM-ben? Villan egyet mikor rákattintok de nem indítja el!
HUD-on be tudom állítani h a játékosok nevéből hány karaktert mutasson?
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van a szoftverrel, hogy már régóta nem jelenik meg semmi a Tourney/Result részben. Emlékeim szerint, itt versenyenként vannak lebontva a hand-jeim. Semmiféle szűrő nincs bekapcsolva, nem tudom mirt üres ez a rész.
Esetleg valaki tudja a problémát?
Először is sziasztok,bocsi.....
A "titcarnak" intéztem volna a kérdésem,de ha tud más is segíteni,megköszönném!
Megvan HM,de nem tudom használni...
Nem tudom a gépem beállítani...
A Full Tilt-en van (HUD)a cash-game-n,a
Tourney-en nincs.
A PS-on egyáltalán nincs HUD,de még talán importál.sem folyik.
A nyelvek Angol-ra vannak állítva.
A gond az ,hogy a számítógéphez is csak felhasználói szinten értek.
Köszi
Nekem is hasonló a problémám, mint az előttem szólónak. Minden megy rendesen minden termeben kivéve a Stars 9fős asztalait. Eleinte a 6osoknál se ment, de a seating preferences beállítása után az beindult. A table manager azt írja, h 0/6 a 9fős asztalokra és nem mutatja a HUD-ot.
Valakinek volt már hasonló, vagy tud valami megoldást?