Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Maxxxika
Válasz qweewq kommentjére
2012. márc. 1. 18:31

HM1 ben az időm 6órás eltérésben írja, hol tudom átállítani amcsiról?
Ty

Options/Settings:
Adjust site import times
és ott beírsz egy 6-ost a starshoz. (gondolom oda kell)

qweewq
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. márc. 1. 19:01

Options/Settings:
Adjust site import times
és ott beírsz egy 6-ost a starshoz. (gondolom oda kell)

az nem az lesz, az az hogy mennyi időnként frissítse az importot az adott teremben..

qweewq
2012. márc. 1. 19:03

a "Miscellaneous" / "Day Start Time"

0 : 00 nem azon kéne állítani h ne legyen ez az amcsis 6 óra eltárás a hand datumoknál?

BT86
2012. márc. 1. 19:26

az nem az lesz, az az hogy mennyi időnként frissítse az importot az adott teremben..

Az lesz,amit Maxxxika írt.

a "Miscellaneous" / "Day Start Time"

0 : 00 nem azon kéne állítani h ne legyen ez az amcsis 6 óra eltárás a hand datumoknál?

Oda azt az időt írod, hogy ha Today-re van állítva a filter, mikor kezdődjön a nap. Vagyis ha még 1-kor játszol, az ne a következő napi összesítésben szerepeljen, hanem ugyanabban amit még éjfél előtt kezdtél játszani. Szóval pl ha 6 óra van megadva, akkor a Today filtert használva a mai nap reggel 6-tól holnap reggel 6-ig tart.

qweewq
Válasz BT86 kommentjére
2012. márc. 1. 20:28

Az lesz,amit Maxxxika írt.

Oda azt az időt írod, hogy ha Today-re van állítva a filter, mikor kezdődjön a nap. Vagyis ha még 1-kor játszol, az ne a következő napi összesítésben szerepeljen, hanem ugyanabban amit még éjfél előtt kezdtél játszani. Szóval pl ha 6 óra van megadva, akkor a Today filtert használva a mai nap reggel 6-tól holnap reggel 6-ig tart.

OK ez lesz az, beírtam egy 6ost és a pontos időt írja a hand datumnál...köszi szépen, Maxxxika, BT86!

Simi8
Válasz naná hogy kommentjére
2012. márc. 2. 21:33

Help me.
Újra lett téve a gépem. Tudna valaki segíteni honnan kell letölteni a hm1-et??? mert le akarok ülni pokerezni és kéne hozzá. meg persze előtte vissza kell importálnom a handjeimet. Előre is köszi.

mizse
Válasz Simi8 kommentjére
2012. márc. 2. 23:13

Help me.
Újra lett téve a gépem. Tudna valaki segíteni honnan kell letölteni a hm1-et??? mert le akarok ülni pokerezni és kéne hozzá. meg persze előtte vissza kell importálnom a handjeimet. Előre is köszi.

Downloads and Manuals - Hold'Em Manager, Omaha Manager & HM Apps

Ezen az oldalon megtalálod a Hm1 installálót a OLDER VERSIONS OF HOLD'EM MANAGER alatt.

Simi8
Válasz naná hogy kommentjére
2012. márc. 3. 16:52

Ma frissítettem a hm1-et. Most meg nem jön elő a hudom az asztaloknál. Meg a zöld csík sem megy. Valaki tudna segíteni???

Simi8
Válasz Simi8 kommentjére
2012. márc. 3. 18:33

Haho. Szerintetek mi lehet a hiba hogy még a zöld csík sem indul el a hm-ben.?????????????? Valaki segítsen léééééccccci...

21PoKeRaRcSuNy
2012. márc. 4. 2:43

csá

UJjraraktam a gépet és kimentettem a HMarchivot és miután felratam a gépemre a HM-et és telepített automatán a HMArchivumot belemásoltam
és hogy kell hogy lássa a is HUD- mert nem látja
van olyan gyerek, haver, akirol 1K handem van
és most 36hand van

vki vmi ötlet ?

Élő ügyfélszolgálat