Üdv
hogyan kell értelmezni a:
-bet vs missed CB in position
-bet vs missed CB out of position
ez van flop , turn, river
az első a in position - azt értem, ha kihagyja a Cbetet hány %ban emel, de a pozición kívül? ott ha más ch eltem hogy támadom ha kihagyja?
Vagy ezt hogy kell értelmezni?
köszi
ezt találtam az "Agg Freq" ról:
"Aggression Frequency Flop / Turn / River / Total: Dieser Ez az érték megadja, hogy a játékos akcióinak hány százaléka volt az adott tétkörben agresszív, azaz nyitás vagy emelés. A képlet: (number Raises + number Bets) / (number Raises + number Bets + number Calls + number Folds)"
Nem teljesen tiszta...pl egy flop 40% mit takar?
Belehet állítani!
HUD options/Player preferences.... jobb alsó sarok...display for you...pipa ki ami nem kell!
Ipoker-en, hogy kell beállítani, hogy minden stat a saját emberén legyen? Hiába vagyok minden asztalon az osztótól az 5. helyen és ezt a hm-be is megadom akkor sem jó. Kezd tiltre tenni.
Ipoker-en, hogy kell beállítani, hogy minden stat a saját emberén legyen? Hiába vagyok minden asztalon az osztótól az 5. helyen és ezt a hm-be is megadom akkor sem jó. Kezd tiltre tenni.
Én már régen nem játszom ott,de akkor úgy volt,hogy ha beültem az asztalhoz és vártam,hogy rám kerüljön a vak már feljött a hud. Viszont össze-vissza rakta fel őket. De ha lement az első parti amiben én is részt vettem akkor beállt magától rendesen.
Sziasztok!
Laptopra akarom átrakni a HM adatbázisomat, hogy ott is meglegyenek az eddigi lejátszott handek...szóval ha ezt akarom akkor a HMarchive-t kell átmásolnom a laptopra az ott lévő HMarchive-be..vagy van más megoldás?
Sziasztok!
Laptopra akarom átrakni a HM adatbázisomat, hogy ott is meglegyenek az eddigi lejátszott handek...szóval ha ezt akarom akkor a HMarchive-t kell átmásolnom a laptopra az ott lévő HMarchive-be..vagy van más megoldás?
Nekem HM 1 van, és most kezdtem el a partyn tolni a PSOP miatt.
Ráállítottam a PArtyra ugyanúgy mint anno a PS re, de nem dobja ki a HUDot, miért?
Entraction-ön ha beállítom a preferred seat-ot meg lehet valahogy oldani,hogy a hud a megfelelő helyen legyen? A HM-ben hiába állítom a fix helyet semmi sem történik.