Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Norbi1983
Válasz BT86 kommentjére
2012. márc. 11. 21:50

[QUOTE=Agra;422965]

Azt hittem a parti után visszajátszott lapokra gondolt :o

Én arra gondoltam amire te! :)
Szóval majd kipróbálom!
Köszi!

21PoKeRaRcSuNy
Válasz Norbi1983 kommentjére
2012. márc. 12. 12:59

Hali !

Ha azt akarnám, hogy az ellenfeleim statja ne változzon, de mondjuk az én statomnál csak a VIPI/PFR/BB/Hand számot írja ki akor azt hogy tudom megvalósítani ?

ELőre is köszönöm !

Maxxxika
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. márc. 12. 13:12

Hali !

Ha azt akarnám, hogy az ellenfeleim statja ne változzon, de mondjuk az én statomnál csak a VIPI/PFR/BB/Hand számot írja ki akor azt hogy tudom megvalósítani ?

ELőre is köszönöm !

Szerintem sehogy

potyimotyi
Válasz BT86 kommentjére
2012. márc. 12. 14:35

HM1 segítségre lenne szükségem

Sziasztok! Nemrég vásároltam itt a pókerakadémián HM1-et (v1.12.09 prof). A videót is végignéztem, mindent beállítottam viszont sajnos nem működik tökéletesen. Van ami jó, van ami nem. Ha pl a partypokeren 1asztalos sit&go-t játszok akkor szépen megjelenik a HUD és folyamatosan frissül, viszont ha többasztalos nagyobb versenyt akkor nem jelenik meg. Ilyenkor ha a table finder-rel megkeresem akkor általában megtalálja és felrakja az éppen aktuális statokat, viszont utána már nem frissíti őket.

Kirpóbáltam PS-en is. Ott is MTT-t nyomtam. Ott egyszerűen nem is találja meg az asztalt, még a table finder-rel se. Viszont a játék replayer-ében meg megjelenik a HUD, sőt még frissül is folyamatosan.

Ezt nem nagyon értem. Tudna valaki segíteni? Találkozott már valaki hasonlóval?
Az érdekes az, hogy mindkét oldalon (Party és PS) van ahol működik és van ahol nem. Itt feljebb olvastam, hogy van egy update ehhez (az "a" végű). Segít ha ezt felteszem? Vagy tud valaki jobbat?

Előre is köszi ha vki tudja a megoldást.

mizse
Válasz potyimotyi kommentjére
2012. márc. 12. 16:39

Szia potyimotyi.
Sajna a partypokernél nem tudom mi baj lehet, de a ps-nél szerintem igen.
Pokerstarson a beállítások menüben beállítottam, hogy mentse a azonnali leosztástörténet beállítása, és a verseny összefoglaló beállításait? Itt a napokat én 9999-re állítottam és angol nyelvre kell.
Nekem pl ezek után cash game-ben már megjeleníti a statokat magyar nyelvű lobby mellett is, míg mtt/sng-ban nem, ilyenkor még a lobby átállítod angol nyelvre és akkor lesz stat automatikusan az mtt/sng-nál is.
Sok sikert

21PoKeRaRcSuNy
Válasz mizse kommentjére
2012. márc. 12. 17:00

Sziasztok !

A Replayerben ami megjelenik ott HUD azt hogyan lehet megváltoztatni , hogy mondjuk ne a HU-s HUD-ot rakja ki hanem a MTT-s HUD-omat ?

potyimotyi
Válasz mizse kommentjére
2012. márc. 12. 17:59

Szia potyimotyi.
Sajna a partypokernél nem tudom mi baj lehet, de a ps-nél szerintem igen.
Pokerstarson a beállítások menüben beállítottam, hogy mentse a azonnali leosztástörténet beállítása, és a verseny összefoglaló beállításait? Itt a napokat én 9999-re állítottam és angol nyelvre kell.
Nekem pl ezek után cash game-ben már megjeleníti a statokat magyar nyelvű lobby mellett is, míg mtt/sng-ban nem, ilyenkor még a lobby átállítod angol nyelvre és akkor lesz stat automatikusan az mtt/sng-nál is.
Sok sikert

Köszi mizse a gyors választ. A leosztástörténet be van állítva ahogy írtad, a nyelve is angol, egyedül a kliens nyelve magyar. Erre rákeresetem és valóban írták máshol is, hogy a kliens neve is angol kell legyen. Lehet, hogy ezt kell tennem a party-n is. Ma sajnos lehet nem lesz időm, de ki fogom próbálni és megosztom a végeredményt.

Köszi még egyszer.

potyimotyi
Válasz potyimotyi kommentjére
2012. márc. 12. 21:21

Köszi mizse a gyors választ. A leosztástörténet be van állítva ahogy írtad, a nyelve is angol, egyedül a kliens nyelve magyar. Erre rákeresetem és valóban írták máshol is, hogy a kliens neve is angol kell legyen. Lehet, hogy ezt kell tennem a party-n is. Ma sajnos lehet nem lesz időm, de ki fogom próbálni és megosztom a végeredményt.

Köszi még egyszer.

Sziasztok, gondoltam megosztom a végeredményt. A partypoker-nél és a PS-nél is segített, hogy átállítottam a szoftver nyelvét angolra. Így most mindkét oldalon megjelenik az MTT-knél is a HUD és szépen frissül is játék közben.

Norbi1983
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. márc. 13. 1:21

Hali !

ELőre is köszönöm !

Szerintem sehogy

Belehet állítani!
HUD options/Player preferences.... jobb alsó sarok...display for you...pipa ki ami nem kell!

Dozso
Válasz Norbi1983 kommentjére
2012. márc. 14. 1:57

imádom a HM supportot,h nem képesek 5 nap alatt csinálni vmit a legujabb microgaming frissítésre.

Néhány handet nem importál be.... néhányat pedig minuszosan importál plusz helyett. Így esett meg,h a sorom -5öt ért a srác dáma párjával szemben :S +10 helyett.

Amugy a mai sessionom is király. HM szerint -11. Amugy +35.
Remek lesz így a hó végi grafikon.
Epic

Élő ügyfélszolgálat