Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

BT86
Válasz Norbi1983 kommentjére
2012. márc. 11. 1:21

Nekem nem jó helyre rakja a visszajátszott kártyákat!
Miért rakja 1-2 játékossal arrébb a lapokat?

Köszi előre is!

Ha a preferred seat jól be van állítva a kliensben és a hm-ben, akkor jobb klikk és rakd a megfelelő játékoshoz.

Agra
Válasz BT86 kommentjére
2012. márc. 11. 1:33

[quote=BT86;422962]Ha a preferred seat jól be van állítva a kliensben és a hm-ben, akkor jobb klikk és rakd a megfelelő játékoshoz.[/quote

Mit a replayt? Az fura lenne.:)

esoember
Válasz Agra kommentjére
2012. márc. 11. 9:57

Hol kell frissítenem a HM prof+omh small stakes verziót?

cursor 10
Válasz esoember kommentjére
2012. márc. 11. 10:55

Hol kell frissítenem a HM prof+omh small stakes verziót?

Downloads and Manuals - Hold'Em Manager, Omaha Manager & HM Apps

ajancsiii
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. márc. 11. 13:16

HM letakarítás

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom Windows reinstall nélkül teljesen letakarítani a HM1-et a gépemről?

Borosp
Válasz ajancsiii kommentjére
2012. márc. 11. 13:59

Pokerstars Hud

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy pokerstarsra most jöttem vissza játszani, viszont a HUD nem jelenik meg az asztalnál, és a HM sem olvassa be a handeket. A kliens angol nyelvre van állítva, Options/Instand Hand History beállításnál be van állítva, hogy 90 napig mentse el a handeket (be van pipálva a handek mentése), és megadtam neki egy új mappát amit direkt erre a célra hoztam létre. HMben az Import Folder menüpont alatt fel is vettem ezt a mappát, de ennek ellenére sem olvassa be a handeket, csak van 4 fájl a mappában, aminek a neve az asztal név és a limit ahol játszottam, a fájlokat beolvassa, de 0 handet. Ezekkel a beállításokkal eddig máködött, most pár hónappal később, hogy visszajöttem sajnos nem jó. Aki tud esetleg segíteni benne, kérem hogy írjon.

Köszönöm a segítséget!

esoember
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. márc. 11. 14:02
BT86
Válasz Borosp kommentjére
2012. márc. 11. 16:38

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy pokerstarsra most jöttem vissza játszani, viszont a HUD nem jelenik meg az asztalnál, és a HM sem olvassa be a handeket. A kliens angol nyelvre van állítva, Options/Instand Hand History beállításnál be van állítva, hogy 90 napig mentse el a handeket (be van pipálva a handek mentése), és megadtam neki egy új mappát amit direkt erre a célra hoztam létre. HMben az Import Folder menüpont alatt fel is vettem ezt a mappát, de ennek ellenére sem olvassa be a handeket, csak van 4 fájl a mappában, aminek a neve az asztal név és a limit ahol játszottam, a fájlokat beolvassa, de 0 handet. Ezekkel a beállításokkal eddig máködött, most pár hónappal később, hogy visszajöttem sajnos nem jó. Aki tud esetleg segíteni benne, kérem hogy írjon.

Köszönöm a segítséget!

Frissítsd a hm-et:
www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate.exe

BT86
Válasz Agra kommentjére
2012. márc. 11. 16:39

[quote=BT86;422962]Ha a preferred seat jól be van állítva a kliensben és a hm-ben, akkor jobb klikk és rakd a megfelelő játékoshoz.[/quote

Mit a replayt? Az fura lenne.:)

Azt hittem a parti után visszajátszott lapokra gondolt :o

Tomika81
Válasz BT86 kommentjére
2012. márc. 11. 18:12

Sziasztok!
Valamiért nem működik a HUD. Tegnap még ment. Ezt a hibaüzenetet kapom a "start auto import" lenyomása után: Failed to create empty documents! PS-on játszok.

Tud valaki segíteni mit csináljak hogy működjön? Előre is köszönöm.

Élő ügyfélszolgálat