Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

BT86
Válasz Quleer kommentjére
2012. máj. 9. 23:30

Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni HM1-el kapcsolatban. Tegnap versenyeztem és vissza akartam nézni az egyiket és nem találom a HM-ben. A Results/Data view-nél nincs benne az a verseny. Lejjebb a Handeknél ott vannak akikkel egy asztalnál ültem. Működött rendesen a verseny alatt a HM. Mi lehet a baj? Köszi előre is, aki veszi a fáradtságot hogy segít!

Ha a reportsban megvannak a handek, akkor valószínűleg valami filter van elállítva. Nézd meg, hogy nincs-e valami elállítva (dátum, létszám stb), és jobb felül egy filter/cleart is nyomj, biztos ami biztos.

Quleer
Válasz BT86 kommentjére
2012. máj. 10. 11:36

Reportban a handek megvannak de sehogy nem tudom azt az egy versenyt megjeleníteni a dataviewnél. Megcsináltam amiket mondtál minden jól van beállítva. Mindegy. Köszi a segítséget. Hali.

csabadeak
Válasz RegGeri kommentjére
2012. máj. 10. 11:57

Hm, akkor én inkább még nem telepítem, lesz ennél még jobb frissítés.

Tir-X
Válasz csabadeak kommentjére
2012. máj. 10. 12:01

Valakinek eladó licenszkód HM1 Proból? Igen, HM1, kell a tökömnek a 2 :D Akinek van, írjon!

RegGeri
2012. máj. 10. 12:27

Hm, akkor én inkább még nem telepítem, lesz ennél még jobb frissítés.

Jól teszed. Szerintem nem igazán áll érdekében a cégnek hamar kijönni a végleges 1.12.10-zel, mert addig csak a HM2 tudja a Zoom-ot, és többet tudnak eladni belőle. HM2-t én nem veszek, mert semmit sem tud, amire még pluszban szükségem lenne. Akkor meg minek fizessen az ember?!

csabadeak
Válasz RegGeri kommentjére
2012. máj. 10. 17:44

Jól teszed. Szerintem nem igazán áll érdekében a cégnek hamar kijönni a végleges 1.12.10-zel, mert addig csak a HM2 tudja a Zoom-ot, és többet tudnak eladni belőle. HM2-t én nem veszek, mert semmit sem tud, amire még pluszban szükségem lenne. Akkor meg minek fizessen az ember?!

Teljesen igazad van, én is így vagyok vele. De rem hamarosan azért értelmes fejlesztéssel jön ki a HM1.

Jago38
2012. máj. 11. 10:08

Sziasztok!

HM2-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, remélem valaki tud segíteni. :) Meg lehet oldani valamilyen úton-módon, hogy manuálisan hozzáadjak egy tournamentet az általam megadott részletekkel a többihez? A korábbiakat tudom szerkeszteni, de van egy-két tour amit nem trackelt a program, így azokat kézzel kellene bevinnem (IPN hálózat). Van valakinek valami ötlete? Köszi előre is!

SushiSam
Válasz Jago38 kommentjére
2012. máj. 11. 12:37

letöltöttem a hm1 1.12.10xx-et, minden fasza, bejön a hud meg beolvasta az összes zoom handet, de live meg nem megy, mikor fastfoldolok nem az aktuális embereket mutatja hanem az előző handet meg embereket, csak akkor frissülnek a nevek mikor befejeződött a hand..., én meg már 5ször fastfoldoltam..

lehet vmit tenni h jó legyen v vmit be kellene még állítani?

Onyi
Válasz SushiSam kommentjére
2012. máj. 11. 12:52

Sziasztok!

A Hm adatbázisom nagyobb mennyisége miatt a C meghalytómon már abszolut semmi helyem nincs. Valahogyan meg lehet csinálni, hogy az adatokat egy másik meghalytóra mentse, illetve a meglévő bázist átteni??
Előre is köszi a segítséget.

mati1979
Válasz Onyi kommentjére
2012. máj. 11. 13:18

Sziasztok!

A Hm adatbázisom nagyobb mennyisége miatt a C meghalytómon már abszolut semmi helyem nincs. Valahogyan meg lehet csinálni, hogy az adatokat egy másik meghalytóra mentse, illetve a meglévő bázist átteni??
Előre is köszi a segítséget.

a prostgre log mappáját és érdemes lehet megnézni ha azonos meghajtón van mert az is el tud szállni....

Élő ügyfélszolgálat