Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni HM1-el kapcsolatban. Tegnap versenyeztem és vissza akartam nézni az egyiket és nem találom a HM-ben. A Results/Data view-nél nincs benne az a verseny. Lejjebb a Handeknél ott vannak akikkel egy asztalnál ültem. Működött rendesen a verseny alatt a HM. Mi lehet a baj? Köszi előre is, aki veszi a fáradtságot hogy segít!
Reportban a handek megvannak de sehogy nem tudom azt az egy versenyt megjeleníteni a dataviewnél. Megcsináltam amiket mondtál minden jól van beállítva. Mindegy. Köszi a segítséget. Hali.
Hm, akkor én inkább még nem telepítem, lesz ennél még jobb frissítés.
Valakinek eladó licenszkód HM1 Proból? Igen, HM1, kell a tökömnek a 2 :D Akinek van, írjon!
Hm, akkor én inkább még nem telepítem, lesz ennél még jobb frissítés.
Jól teszed. Szerintem nem igazán áll érdekében a cégnek hamar kijönni a végleges 1.12.10-zel, mert addig csak a HM2 tudja a Zoom-ot, és többet tudnak eladni belőle. HM2-t én nem veszek, mert semmit sem tud, amire még pluszban szükségem lenne. Akkor meg minek fizessen az ember?!
Sziasztok!
HM2-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, remélem valaki tud segíteni. :) Meg lehet oldani valamilyen úton-módon, hogy manuálisan hozzáadjak egy tournamentet az általam megadott részletekkel a többihez? A korábbiakat tudom szerkeszteni, de van egy-két tour amit nem trackelt a program, így azokat kézzel kellene bevinnem (IPN hálózat). Van valakinek valami ötlete? Köszi előre is!
letöltöttem a hm1 1.12.10xx-et, minden fasza, bejön a hud meg beolvasta az összes zoom handet, de live meg nem megy, mikor fastfoldolok nem az aktuális embereket mutatja hanem az előző handet meg embereket, csak akkor frissülnek a nevek mikor befejeződött a hand..., én meg már 5ször fastfoldoltam..
lehet vmit tenni h jó legyen v vmit be kellene még állítani?
Sziasztok!
A Hm adatbázisom nagyobb mennyisége miatt a C meghalytómon már abszolut semmi helyem nincs. Valahogyan meg lehet csinálni, hogy az adatokat egy másik meghalytóra mentse, illetve a meglévő bázist átteni??
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok!
A Hm adatbázisom nagyobb mennyisége miatt a C meghalytómon már abszolut semmi helyem nincs. Valahogyan meg lehet csinálni, hogy az adatokat egy másik meghalytóra mentse, illetve a meglévő bázist átteni??
Előre is köszi a segítséget.