Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

feroka
Válasz limisus kommentjére
2012. okt. 14. 20:16

Felvettelek skype-ra! tx

OceanTT
Válasz naná hogy kommentjére
2012. okt. 16. 18:46

Unibeten eddig nem volt semmi gond HUD-dal, de most hirtelen rossz asztalon mutatja őket! mutatja, de másik asztalon mint kellene, teljes káosz igy! ötlet miért?

torzon
Válasz kukiszabi kommentjére
2012. okt. 18. 15:14

Üdv! Eddig egy másik programot használtam,és váltanék HM-re.Ongamen(betfair) játszok főként,az érdekelne,hogy 1est vagy 2est vegyem-e meg.Úgy hallottam vannak problémák ongamen a 2essel.

Pat
Válasz Greyboy kommentjére
2012. okt. 18. 15:22

Fölötte a choose configurationnél előtte ki kell választani, melyik hudra akarod a specifikációt.

vadallat
Válasz Pat kommentjére
2012. okt. 18. 16:41

nincs backup opció

:))

namármost... szerettem volna backupolni az egész adatbázisomat, rámentem a videó szerint a file.. menüre, ahol nem volt backup menüpont... mondom: wattafakk?? :D :D
ilyenkor mit lehet csinálni?

espada99
Válasz Kugika kommentjére
2012. okt. 18. 18:30

HM error vagy betsson?

Sziasztok. Az alábbi lenne a probléma:

Októberben kezdtem játsszani a Betssonon, és pár napja vettem észre, hogy a player pointok nem igazán tükrözik a rakemet (ugye 3.6 pont/$). Holdem Manager az összes handem trackeli és 120$ raket termeltem meg, és van mellé 280 player pontom. Írtam a supportnak, akik erősködnek,hogy 75$ raket termeltem csak, ami lehetetlen, mert HM nem nagyon szokott tévedni és csak az adott nickre és csak októberi handek vannak traceklve.

HM-ből exportáltam a handeket, elküldtem nekik és állításuk szerint a 75$ rake a helyes. Ugye egyesével nem fogom végignézni a hand historykat, valakinek valami ötlet rá ?

cursor 10
Válasz espada99 kommentjére
2012. okt. 18. 18:39

Sziasztok. Az alábbi lenne a probléma:

Októberben kezdtem játsszani a Betssonon, és pár napja vettem észre, hogy a player pointok nem igazán tükrözik a rakemet (ugye 3.6 pont/$). Holdem Manager az összes handem trackeli és 120$ raket termeltem meg, és van mellé 280 player pontom. Írtam a supportnak, akik erősködnek,hogy 75$ raket termeltem csak, ami lehetetlen, mert HM nem nagyon szokott tévedni és csak az adott nickre és csak októberi handek vannak traceklve.

HM-ből exportáltam a handeket, elküldtem nekik és állításuk szerint a 75$ rake a helyes. Ugye egyesével nem fogom végignézni a hand historykat, valakinek valami ötlet rá ?

Szia
Ezt a dolgot úgy hívják,hogy essence. Röviden ők az alapján adják a pontokat,hogy te nyersz vagy vesztesz, az ellenfeleid nyerő vagy vesztő játékosok. Megszokhatod hogy 1usd hm szerinti rake-ért 2-3,5pp között kapsz.

espada99
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. okt. 18. 18:50

Jelenleg teljesen breakeven a dolog, ráadásul egy átlagos 19/16ot játszok, nem is supernit a dolog.

De ettől eltekintve a probléma az, hogy HM 120$ raket számol, ami eddig nem tévedett, szerintük viszont csak 75$ van...

cursor 10
Válasz espada99 kommentjére
2012. okt. 18. 18:53

Jelenleg teljesen breakeven a dolog, ráadásul egy átlagos 19/16ot játszok, nem is supernit a dolog.

De ettől eltekintve a probléma az, hogy HM 120$ raket számol, ami eddig nem tévedett, szerintük viszont csak 75$ van...

Ezt mondom,hogy annyi reke-t számol el amennyit akar. Ez az essence rendszer lényege. Ongame-n elfelejtheted a hm szerinti rake-t.

espada99
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. okt. 18. 19:02

Így már világos a dolog, köszi ;)

Élő ügyfélszolgálat