sziasztok, gyors segítség kéne
FTP: miniftops 109fo multi entryn nem m1 a HUD-om (HM1)
viszont másik multi etrys FTP versenyen simán fut, csak ezen az 1en nincs semmi statom
ötletek? előre is köszi
sziasztok, gyors segítség kéne
FTP: miniftops 109fo multi entryn nem m1 a HUD-om (HM1)
viszont másik multi etrys FTP versenyen simán fut, csak ezen az 1en nincs semmi statom
ötletek? előre is köszi
mire gondolsz? mi az hogy ideális?
hogy milyen értékek a jók
tudom ,hogy ellenfél és asztal függő mi a jó
de mi számit magas 3 bet nek például illetve az összes értékben mi ami magas és mi az ami alacsonynak számít
erre így nem hiszem, hogy lesz konkrét válasz.
de mi számit magas 3 bet nek például illetve az összes értékben mi ami magas és mi az ami alacsonynak számít
értem köszi szépen
Sziasztok! Olyan problémám van hogy kaptam pár PS handet egyik ismerőstől, bemásoltam oda ahol a saját handek vannak, csak csináltam neki egy külön mappát, szépen be is importált a HM, viszont kiszedte abból a mappából amibe raktam és dátum szerint bekeverte a saját handek-hez (ez még nem is lenne olyan nagy baj) viszont most azt csinálja: kiírja hogy talált x fájlt, és ugyanúgy elkezdi importálni viszont most nem a hands imported nővekszik, hanem a duplicate hands számlálója....és hiába csinálja végig a számlálást, utána kezdi újra elölről.. addig persze a HUD-se jelenkik meg.....
remélem meg lehet érteni hogy mi is a gondom, erre szeretnék valami megoldást
előre is köszönöm
ha upgrade-elem a hm1-emet akkor az lehetséges h egyik gépen marad az 1es a másikon viszont már a 2est rakom fel?