Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

icedavid
Válasz rozmi kommentjére
2013. jan. 7. 21:31

sziasztok, gyors segítség kéne

FTP: miniftops 109fo multi entryn nem m1 a HUD-om (HM1)
viszont másik multi etrys FTP versenyen simán fut, csak ezen az 1en nincs semmi statom

ötletek? előre is köszi

kertitorp
Válasz icedavid kommentjére
2013. jan. 7. 22:19

sziasztok, gyors segítség kéne

FTP: miniftops 109fo multi entryn nem m1 a HUD-om (HM1)
viszont másik multi etrys FTP versenyen simán fut, csak ezen az 1en nincs semmi statom

ötletek? előre is köszi

Nekem egyik multi entry asztalon sem megy a HUD, csak importál (HM1).

szigmate19
Válasz mati1979 kommentjére
2013. jan. 7. 22:48

mire gondolsz? mi az hogy ideális?

hogy milyen értékek a jók
tudom ,hogy ellenfél és asztal függő mi a jó
de mi számit magas 3 bet nek például illetve az összes értékben mi ami magas és mi az ami alacsonynak számít

mati1979
Válasz szigmate19 kommentjére
2013. jan. 7. 23:00

de mi számit magas 3 bet nek például illetve az összes értékben mi ami magas és mi az ami alacsonynak számít

erre így nem hiszem, hogy lesz konkrét válasz.

szigmate19
Válasz mati1979 kommentjére
2013. jan. 7. 23:38

erre így nem hiszem, hogy lesz konkrét válasz.

Értem
még azt szeretném megkérdezni miylen statokat javasolsz(tok) kezdő cash gamesnek miket tegyek be a hudba most ismerkedem a holdem managerrel is

Tieru
2013. jan. 7. 23:53

Ha az optimális statokra vagy kíváncsi, akkor ez a táblázat elég jó: Customize HUD stats using color

Ha most ismerkedsz a hm-mel, akkor kezdetnek egy pfr-vpip-afq-handcount négyes sztem elég lenne a hudba.

szigmate19
Válasz Tieru kommentjére
2013. jan. 8. 0:02

értem köszi szépen

cursor 10
2013. jan. 8. 6:35

https://poker-akademia.com/poker_strategia/holdem_manager/holdem_manager_statisztikak_es_azok_elemzese/

valekszilard
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jan. 8. 9:11

Sziasztok! Olyan problémám van hogy kaptam pár PS handet egyik ismerőstől, bemásoltam oda ahol a saját handek vannak, csak csináltam neki egy külön mappát, szépen be is importált a HM, viszont kiszedte abból a mappából amibe raktam és dátum szerint bekeverte a saját handek-hez (ez még nem is lenne olyan nagy baj) viszont most azt csinálja: kiírja hogy talált x fájlt, és ugyanúgy elkezdi importálni viszont most nem a hands imported nővekszik, hanem a duplicate hands számlálója....és hiába csinálja végig a számlálást, utána kezdi újra elölről.. addig persze a HUD-se jelenkik meg.....

remélem meg lehet érteni hogy mi is a gondom, erre szeretnék valami megoldást

előre is köszönöm

aTTy88
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jan. 8. 12:35

ha upgrade-elem a hm1-emet akkor az lehetséges h egyik gépen marad az 1es a másikon viszont már a 2est rakom fel?

Élő ügyfélszolgálat