Melyk a legjobb ?
-PT3
-PT4
-HM1
-HM2
Esetleg számít hogy milyen játékot játszik az ember , SNG vagy CG , valamelyk progi erre jobb, valamelyk pedig arra ?
NoteTracker-röl valami infót tud valaki mondani ? PL hogy müködik ?
Most már nem igazán tudom mi lehet a probléma. Session elején indul a HM, importál, megy a HUD, úgy tűnik minden rendben van. Majd idővel (1,5-2 óra) az újabb asztalok megnyitása után nincs HUD az új asztalokon, illetve a régebbieken nem friissül, végül 4-5 óra múlva egyáltalán nincs használható HUD. Ilyenkor az importot is alig tudom leállítani. A napokban töröltem régi handeket, és megcsináltam a HM oldalán található vaccum analyze reindex folyamatot, de ebben ez se segített.Mit kellene tennem, hogy jól tudjam használni?
hát elég érdekes. elvileg kitöröltem a 2010es cg handeket, kemény 723db. a főoldalon a játékosszám viszont nem változott semmit.
Most már nem igazán tudom mi lehet a probléma. Session elején indul a HM, importál, megy a HUD, úgy tűnik minden rendben van. Majd idővel (1,5-2 óra) az újabb asztalok megnyitása után nincs HUD az új asztalokon, illetve a régebbieken nem friissül, végül 4-5 óra múlva egyáltalán nincs használható HUD. Ilyenkor az importot is alig tudom leállítani. A napokban töröltem régi handeket, és megcsináltam a HM oldalán található vaccum analyze reindex folyamatot, de ebben ez se segített.Mit kellene tennem, hogy jól tudjam használni?
@21PoKeRaRcSuNy
PT3-ról régebben olvastam h cash gameseknek ajánlják inkább, a tournament statisztikákkal voltak problémái
elég kicsi az esélye hogy épp nem voltak köztük a delikvensek :)) :cool:
@21PoKeRaRcSuNy
PT3-ról régebben olvastam h cash gameseknek ajánlják inkább, a tournament statisztikákkal voltak problémái
Az mitől lehet, hogy a Hm nem frissíti le az adatokat amiket kérek a rsultsban??
És ami fontosabb, hogy kell megcsinálni?
stat adatokról hol találok részletesebben?
pl hogy mi az ideális
stat adatokról hol találok részletesebben?
pl hogy mi az ideális