Melyik terem? A leosztásokat importálja? A kliensben a handek mentése be van kapcsolva? Angol nyelvű? Az a mappa ahova menti a handeket meg van adva a hm-ben elérési útnak?
Húha .
Stars
angol nyelvű
a többit sajnos nem tudom hol tudom ezeket megnézni(bocs ,hogy láma vagyok)
Akkor PS-en az options-instant hand history options-nál beállítod,hogy mentse a handeket. Ezt a mappát megadod a hm-ben elérési útnak a hand importing-auto import folders-nél és kész.
De a handeket nem listázza ki, tehát lényegében minden kitörölni kívánt handem eltűnt. Nem is vártam én csodákat, de azért 1-2 GB-ra számítottam. Ehelyett még kevesebb helyem is maradt. Furcsálltam nagyon, hogy ennyit változik csak 800k-1m (nem emlékszem pontosan) hand törlése és vákuumozása után. :confused:
Neked mennyi szabadult fel 400k után?
Az egész PostgreSQL könyvtáram 700 MB most, tehát semmi extra nincs benne. Előtte sajna nem néztem meg, mekkora volt. Lényegében már alig foglal helyet, de az egész 'C'-men akkor se történt változás több 100k hand törlés után sem. Ezt nem tudom összerakni most már :confused: Mert ezek szerint a 800k-1m handdel is kb ugyanennyit kellett volna foglalnia (hiszen törlés után nem szabadult fel hely), ami meg irreálisan kevés.
segítség
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, azzal kapcsolatban, hogy valaki leírná nekem pontosan, hogy hogyan is történik a HM2 vásárlási folyamata. Azért kérdezem, nehogy valamit elrontsak. Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv:
Tibi
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, azzal kapcsolatban, hogy valaki leírná nekem pontosan, hogy hogyan is történik a HM2 vásárlási folyamata. Azért kérdezem, nehogy valamit elrontsak. Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv:
Tibi
és akkor majd e-mailre kapom meg a kódot?
egybol a kepernyore is kiirja, majd emailben elkuldi
De a handeket nem listázza ki, tehát lényegében minden kitörölni kívánt handem eltűnt. Nem is vártam én csodákat, de azért 1-2 GB-ra számítottam. Ehelyett még kevesebb helyem is maradt. Furcsálltam nagyon, hogy ennyit változik csak 800k-1m (nem emlékszem pontosan) hand törlése és vákuumozása után. :confused:
Neked mennyi szabadult fel 400k után?