Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Maxxxika
Válasz naná hogy kommentjére
2013. febr. 8. 12:56

Mert nem adtad meg, hogy ahhoz a játékhoz, amit játszol, az újat használja.

cursor 10
Válasz 3Krisz3 kommentjére
2013. febr. 8. 13:54

Az a helyzet h évekkel ezelőtt egy másik nickkel játszottam több teremben,azok a handek sikeresen bekerültek és a régi nickemet meg is találja,de 1 éve Starson játszom és ezt az új nickemet nem találja,pedig beállítottam h onnan importálja automatikusan,starsot is beállítottam h mentse a hand historyt plusz ugye az angol nyelvet.Valószínű h mivel csak most állítottam be a starson a hand history mentését még csak pár leosztást kellene mutatnia,de azért már játszottam annyit h vmi adat legyen rólam,vagy egyáltalán találjon meg.Ha vki tudott követni akor nagyon hálás vagyok minden ötletért.
Köszi

Azt a mappát ahova menti a handeket PS megadtam a hm-ben az importnál elérési útnak?

3Krisz3
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. febr. 8. 17:07

Igen,persze

inci21
Válasz 3Krisz3 kommentjére
2013. febr. 10. 14:42

Azt csinálja omahánál nekem a HUD, hogy az első asztalra jól kirakja utána nyitok egy másikat (6max) annál meg 10 személyesnek látja pedig az is 6 maxos és össze-vissza rakja azon már a HUD-ot! Miért?
Illetve hogy mit is kell átállítani hogy amikor mozgatok egy statot ne mozogjon az összes asztalon.

kertitorp
Válasz inci21 kommentjére
2013. febr. 12. 9:26

Egy másik gépre szeretném áttenni az adatbázisom úgy, hogy még a HM beállítások se vesszenek el ( HUD, note ). Több variációt olvastam itt és a HM oldalán, de nem tudom melyik a legegyszerűbb és legjobb. Megköszönöm ha valaki tud ebben segíteni.

GoodGame
2013. febr. 12. 10:06

A HUD beállításaid el tudod menteni a HUD options > player preferences > ott van egy olyan, hogy kiválasztod a mentendő HUD-ot, majd export. A noteokat pedig az Options > Notes menüben tudod exportálni a merevlemezedre.

Ha esetleg változtattál a Reports fülön, illetve ha csináltál pop-up menüket a HUDodhoz, akkor érdemes azokat is elmentened. Ezeket a Holdem Manager könyvtárában találod majd meg a Reports és a Config mappádban.

Maxxxika
Válasz kertitorp kommentjére
2013. febr. 12. 10:51

Egy másik gépre szeretném áttenni az adatbázisom úgy, hogy még a HM beállítások se vesszenek el ( HUD, note ). Több variációt olvastam itt és a HM oldalán, de nem tudom melyik a legegyszerűbb és legjobb. Megköszönöm ha valaki tud ebben segíteni.

A legegyszerűbb a HM backup&restore eszközével menteni, többször is használtam már.
Ez elmenti az adatbázist, a beállításaidat, a note-okat is, nem kell külön szüttyögnöd vele, nem beszélve arról, hogy pár perc alatt kész.

A HMarchive könyvtárat nem menti, azt érdemes lehet átmásolnod valahova, ha szükséged van rá.

kertitorp
2013. febr. 12. 12:27

A HM backup, restore az egyszerűbb, vagy a pgadmin?

Maxxxika
2013. febr. 12. 12:38

A pgadmin nem csak magát az adatbázist menti?
Ne szenvedj vele, a backup&restore-t direkt erre találták ki.

kertitorp
2013. febr. 12. 13:00

Köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy a pgadmin-t ki tudom kerülni, mert meglehetősen bonyolultnak tűnik.:)

Élő ügyfélszolgálat