Hali
HM2ben, hogy lehet behívni egy verseny handjeit úgy, hogy az összeset mutassa 1 versenyen belül és ne csak 1 hand-et? Vissza akarom nézni egy lejátszott versenyemet de nem tudom hol kell keresni. Köszi
Amikor exportálni akarok handeket, ezt írja ki: an error occured reading the hand histories string was not recognized as a valid time.
Mi lehet a baj?
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy alapból a windows hol tárolja a microgaming termek HH-ját.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy alapból a windows hol tárolja a microgaming termek HH-ját.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem volt-e másnak olyan problémája a HM1 legutolsó frissítésének a telepítése után, hogy a handeket ugyan importálja, de nem jelennek meg a sessionök...?
Vagy valami elállíthatódott, netán csak én vagyok balf....?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha megveszem a HM-t és az instalálás után valamikor kipurcan a gépem, újból meg kell vennem vagy ha új gépet veszek(vagy csak HDD-t) akkor arra is föl tudom rakni? Köszi előre is
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha megveszem a HM-t és az instalálás után valamikor kipurcan a gépem, újból meg kell vennem vagy ha új gépet veszek(vagy csak HDD-t) akkor arra is föl tudom rakni? Köszi előre is
Sziasztok!
HM 1 et használom, pokerstarson játszom tornákat. Amikor ülök egy asztalnál szépen számolja a handeket és alakítja a statisztikákat, de amint átkerülök egy másik asztalhoz újra kezdődik a handek számolása, és ez által a statisztikák is. És ez vonatkozik a többi játékosa is. Mi lehet a a megoldás?
Köszönöm
Sziasztok!
HM 1 et használom, pokerstarson játszom tornákat. Amikor ülök egy asztalnál szépen számolja a handeket és alakítja a statisztikákat, de amint átkerülök egy másik asztalhoz újra kezdődik a handek számolása, és ez által a statisztikák is. És ez vonatkozik a többi játékosa is. Mi lehet a a megoldás?
Köszönöm
Köszönöm