Akkor annyit tehetsz, hogy a HMarchive mappát elmented, csak így majd utólag importálnod kell minden handet, ami baromi sok idő lesz.
Exportáld a HUD beállításodat is a "HUD options/player preferences"-ben , ha nem akarsz majd szenvedni vele.
A gond az, hogy ehhez a művelethez olyan mennyiségű hely kell ami majd a reinstall után lesz csak... Szal ez sajnos nem járható út, hiszen hiába jelölöm ki a mentés helyeként a másodlagos vinyót a műveletet több gigányi szabad hellyel sem tudja végigcsinálni :(
És még azt sem tudom hogy azt a szar tört filet hova teszi amit addig sikerült...
Az archive-ot áttoltam, ill a configokat kikaptam.
Vicces, hogy az archive rész alig 2giga viszont a postgre könyvtár 20gigányi...???
Feladtam a szenvedést az új ssd-m úgyis hypersupermegayetirambo lesz, így majd az megoldja pikkpakk :)
/legalábbis remélem.../
Köszönöm a segítséget!!!
az a gond
legyen az is angol
Nem akkor nulláz, amikor új asztalhoz kerülsz? Illetve új ellenfél jön az asztalhoz?
Esetleg be van kapcsolva valami BBszám szűrő.
lol
Nem. Az a BB szám szűrő érdekelne, hogy mi is az, meg hol...
Általában CG-en játszom, ott minden klaszul működik (még magyar felülettel is), nem tudom, hogy tournamentnél, mire kell odafigyelnem a beállításoknál. Próbáltam a HM2 oldalán is a FAQ-ban, de semmi...
A tournament filtersben keresgessél, nekem nincs fent, úgyhogy nem tudom pontosabban.
Mi a különbség az Agg és az Agg% között, illetve ti melyiket szoktátok használni?
Mi a különbség az Agg és az Agg% között, illetve ti melyiket szoktátok használni?
Hm2
Sziasztok
Van.e valami feltétele ha a P. akadémián keresztül vásárolom meg a progit ?
És még mindig 55$-ba kerül? Holdem Manager Small Stakes Edition?
Lehet már régebbi kiírás azért kérdezem.